liefdes verhalen in de auto

Greenwheelsviert relatie met OV en deelt een week lang love stories

Vandaag staan op maar liefst 150 NS-stations door heel Nederland deelauto’s van het Rotterdamse autodeelbedrijf Greenwheels, een mijlpaal. Om de relatie van Greenwheels met het Nederlandse openbaar vervoer te vieren, staat deze hele week in het teken van romantiek. Op NS-station Amersfoort worden reizigers op Valentijnsdag op chocolade en warme drank getrakteerd en op haar Instagram en Facebook deelt Greenwheels dagelijks een waargebeurde love story met een hoofdrol voor de deelauto.  

Romantische week: Greenwheels viert liefde voor OV

Greenwheels-deelauto’s zijn een aanvulling op het Nederlandse openbaar vervoer. Gebruik je deelauto’s, de trein en de bus, dan is je milieu-impact een stuk lager dan wanneer je een eigen auto rijdt. Het openbaar vervoer is bovendien een geweldige plek om andere mensen te ontmoeten – win win dus! In het licht van Valentijnsdag én de mijlpaal van maar liefst 150 P+R plekken in Nederland met een Greenwheels-deelauto, zet het deelautobedrijf een romantische week in. Iedere dag een love story op de Greenwheels Instagram en Facebook en chocolade en hartverwarmende drankjes op NS-station Amersfoort (14 februari). 

Auto hoofdrol in romcom-verhalen

Deel)auto’s worden vaker dan gedacht gebruikt in een romantische setting. Wist je dat 87% van de mensen weleens kust in de auto? En dat 1 op de 20 verlovingen starten in een auto?* Dat maakte Greenwheels nieuwsgierig. Welke mooie verhalen speelden zich in hun 2.700+ deelauto’s af? Ze gingen op zoek naar de meest ontroerende en romantische vertellingen. Zoals die van Eefje en Louis en Adela en Sacha.

Adela & Sacha: “Ondanks corona wilden we er een mooie dag van onze trouwdag maken, buiten met wat tafeltjes, taart en drankjes. De spullen hebben we vervoerd in ‘onze’ Greenwheels-auto die we liefkozend ‘Greeny’ noemen. Helemaal versierd met ballonnen! We denken hier nog iedere keer aan als we Greeny zien staan.

Eefje: “Wonend in de grote stad heb je geen auto nodig, vonden mijn vriend en ik. Alles is op de fiets te doen en het ov is binnen handbereik. Maar toen we afgelopen zomer een logeerhondje van vrienden hadden, wilden we de blije viervoeter trakteren op een uitje naar het strand. Gelukkig stond er een Greenwheels om de hoek. Even een dubbelcheck en ja hoor, een hond mag, mits op een kleedje, gewoon mee als passagier. Na een heerlijke dag, zowel voor ons als de hond, reden we met de ondergaande zon terug naar huis. Het was op dat moment in de auto dat we besloten dat wij ook een hondje in ons leven wilden. En nu is Louis er, de allerleukste en liefste Basset Fauve de Bretagne!”

Een week lang love stories

Smul je van rom-com? Houd dan vanaf vandaag de Instagram of Facebook van Greenwheels in de gaten. In de week van Valentijn wordt iedere dag een nieuw verhaal gepost, waaronder het hele verhaal van Adela en Sascha. Rijd je vanaf een P+R met de Greenwheels-auto? Dan krijg je van Valentijnsdag tot 21 februari 10% korting op afstand en de duur. Ook leuk: je krijgt tot eind februari € 20 korting op je eerste rit.  Met wie ga jij op (romantisch) avontuur?


*Onderzoek Wijkopenautos.nl (februari 2021)

Blogs die je misschien ook leuk vindt:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *