Is het programma van Groen Graag niet wat je ervan verwacht had? Dan heb je het recht het programma tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om de producten die bij het programma horen retour te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag van het programma gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

 

Indien je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Mocht je bepaalde producten willen houden dan is dat mogelijk en zal de verkoopprijs van het totaalbedrag afgehouden worden.

 

Om gebruik te maken van dit recht kun je ons mailen via info@groengraag.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de producten terug storten. 

Retourneren

"Het is niet mijn doel om zoveel mogelijk programma's te verkopen. Het is mijn doel om samen de wereld te veranderen en ik geloof dat mijn programma's jou daarbij gaan helpen"