Wist je dat het nemen van energiebesparende maatregelen niet alleen gunstig is voor je portemonnee, maar ook voor je gezondheid? Door hiermee aan de slag te gaan creëer je namelijk direct een gezonder binnenklimaat.

 

In dit programma ontvang jij betrouwbare informatie over wat je kunt doen, hóe je het kunt doen, handige checklists om te controleren of je niets hebt overgeslagen én onbeperkte toegang tot live Q&A-sessies met gecertificeerde energiecoach Lisanne Moreau.

 

En het beste van alles is dat je geen professional hoeft te zijn om de tips uit het programma uit te voeren. We hebben een stapsgewijs plan ontwikkeld dat iedereen kan volgen, zonder de noodzaak om een klusjesman in te huren.

Het programma behandelt deze thema’s

Zo bespaar jij geld

Druk hieronder op de knop, maak meteen je inloggegevens aan bij de betaling en je kunt gelijk aan de slag!

Onbeperkt toegang tot alle video’s
 

Alle uitleg in de video’s uitgeschreven, zodat je het ook kunt nalezen
 

Handige checklists, zodat je niets over het hoofd ziet

 

De Douchekostenwijzer, bereken eenvoudig wat je kunt besparen onder de douche
 

Onbeperkt de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een wekelijkse live Q&A en vragen te stellen aan een gecertificeerd energiecoach

In dit programma leer je hoe je zonder poespas zelf energie kunt besparen en hoe je op die manier écht het verschil kunt maken.

Meten is weten

Isoleren

Ventileren

Verwarmen

Warm water

Koken

Verlichting

Koelen

Het programma bestaat uit acht verschillende thema’s die telkens een onderdeel van het huis behandelen. In totaal bevat het programma meer dan een uur aan videomateriaal, onderverdeeld in subonderwerpen met praktische video’s van maximaal 5 minuten. Op die manier kun jij op een superefficiënte manier de onderwerpen eruit pikken die voor jou (op dat moment) relevant zijn.

 

Je vindt module’s over de volgende onderwerpen:

Energie besparen zónder bibberend onder een dekentje op de bank te zitten. Het kan!

En kom je ergens niet uit? Dan kun je gewoon je vragen stellen tijdens de wekelijkse live Q&A's met een gecertificeerd energiecoach. Geld besparen op je energierekening was nog nooit zo makkelijk!

€95,-

Ben jij ook geschrokken van het bedrag op je energierekening? Geen paniek! Met dit programma hoef jij niet in te leveren op comfort om de kosten weer omlaag te brengen. 

Als we energie besparen, helpen we niet alleen onze portemonnee, maar verminderen we ook de impact op onze planeet. Op die manier werken we samen aan een betere toekomst voor onszelf en de generaties die na ons komen.

Blije klanten

"Leuke verfrissende tips, anders dan de standaard tips die ik online steeds voorbij zie komen."

"Overzichtelijke en duidelijke informatie. Fijn om niet alles zelf bij elkaar hoeven te zoeken, ik denk dat ik bepaalde onderwerpen anders nooit tegen gekomen was."

Anneke

Wendy

"Korte, to-the-point video’s waar ik snel en makkelijk mee aan de slag kan. Ik heb er al heel wat tips uit kunnen halen! "

Marieke

Bespaar minimaal 500 euro op jaarbasis door simpele kleine aanpassingen

Geen kluservaring? Geen zorgen! Zelfs als je twee linkerhanden hebt, kun je met de tips uit het programma gewoon zelf aan de slag! (En dat scheelt natuurlijk ook in de kosten!)

Blije klanten

"Ik ga vol vertrouwen het koude weer tegemoet! Heb zoveel geleerd van de video's, zoveel aangepast, kan niet wachten om mijn verbruik van dit jaar te kunnen vergelijken met vorig jaar."

"Zo gaaf!! Ik ben twee weken geleden begonnen en zie nu al een duidelijk verschil van mijn energieverbruik in mijn app van de energieleverancier!!"

Manon

Els

Eerst Proberen, Dan Betalen!

Bij Groen Graag geloven we zo in de kracht van onze programma's dat we ze je 14 dagen risicovrij laten uitproberen!

Kies bij het afrekenen voor "Eerst proberen, dan betalen". Jouw risicovrije 14-daagse proefperiode begint na inschrijving. Na 14 dagen ontvang je de factuur per e-mail. Is het toch niet wat je zocht? Stuur ons dan een e-mail en de facturering wordt stopgezet.

Hoeveel geld ga je nog laten liggen? 

3 redenen om het programma direct aan te schaffen

Betrouwbare informatie bij elkaar op een overzichtelijke plek, zodat je niet uren op het internet hoeft te zoeken naar informatie en tips.

 

Het seizoen maakt niet uit, warm of koud weer, je bespaart altijd op de kosten en ervaart de voordelen ervan in huis!
 

De investering heb je er zo uit!

Ik ben Lisanne Moreau - Poelstra, oprichter van Groen Graag en gecertificeerd energiecoach. Tijdens mijn huisvisites, waar ik vaak dezelfde dingen zag terugkomen, realiseerde ik me dat veel mensen zelf eenvoudige stappen kunnen nemen om energie te besparen in huis. Dat bracht me op het idee voor dit programma.
 

Met dit programma wil ik jou alle tools en kennis geven om jouw energieverbruik te verminderen. Stap voor stap begeleid ik jou door praktische tips en adviezen, zodat je zelf aan de slag kunt gaan en jouw energierekening kunt verlagen.

Over Lisanne Moreau - Poelstra

Bekend van

Wouter

Lisanne weet als geen ander hoe je veel energie kunt besparen. Ze heeft al haar kennis in de vorm van voorbeelden en tips gegoten, waardoor je heel veel van haar (en deze cursus) kunt leren. Ik durf te stellen dat ik dankzij deze cursus in staat ben geweest om veel energie te besparen. Dit doe ik vanwege het milieu, maar is uiteraard ook prettig voor de inhoud van m’n portemonnee.

 

Lisanne trapt geen openstaande deuren in, maar geeft je praktische tips. Tips die ik elders niet tegenkom en die wat mij betreft direct toe te passen zijn.

Cynthia

Aangezien ik meestal geen hout snapte van de energierekeningen die we ontvingen, vond ik de uitleg van Lisanne erg verhelderend. Ik begrijp eindelijk wat de termen in mijn energienota betekenen en waar ik op moet letten bij besparen en overstappen.

 

Doordat het een online programma een breed scala aan tips bevat, zit er voor iedereen wel een eye opener in.

Daardoor vind ik het echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar makkelijk toepasbare, concrete tips om energie te besparen in huis.