Creëer vandaag nog je eigen groene huis met de Groen Huis Pack! Dit is dé ultieme verzameling van al onze bestsellers: de Groen Huis Detox en Makkelijk energie besparen in huis. En het beste nieuws? Je krijgt ze nu beide samen met een fijne korting!

 

Stel je eens voor dat je op een leuke en moeiteloze manier je huis kunt transformeren in een duurzaam paradijs. Dit is precies wat we gaan doen met de Groen Huis Pack.

De Groen Huis Pack bestaat uit

Groen Huis Pack

€295,-

Zo werkt het programma

Volledige toegang tot de Groen Huis Detox

       

Volledige toegang tot Makkelijk energie besparen in huis

      

De Groen Huis Detox-box en bespaarkit ter waarde van €90,50

        

Om de week een Q&A-sessie waarin je al je vragen kunt stellen

         

Onbeperkt toegang tot de modules en de Q&A’s

Past het toch niet bij je? 100% geld terug

Twijfel je nog en kom je er achter dat het toch niet is wat je zoekt? Laat het mij binnen 14 dagen weten en je krijgt 100% je geld terug.

Wat andere van de Groen Huis Detox vinden

Jolanda

 €295,-

Creëer jouw persoonlijke groene huis met een fijne korting door gebruik te maken van alle programma's samen

Ik wilde al langere tijd iets doen aan al dat plastic in huis, maar met een drukke baan had ik geen zin om alles zelf uit te zoeken. Voor mijn gevoel was ik ook echt afhankelijk van de supermarkt.
 

Door dit programma ben ik gaan inzien dat dat helemaal niet het geval is. En voor mij ook belangrijk: duurzame keuzes maken betekent helemaal niet dat het meer tijd kost.
 

Dit programma was perfect voor mij!

Cynthia

Bij het afrekenen maak je gelijk inloggegevens aan en kun je aan de slag. Binnen 1-2 werkdagen wordt de Groen Huis Detox-box en de bespaarkit naar je opgestuurd.

Dit programma wordt gegeven door Lisanne Moreau - Poelstra, oprichter van Groen Graag, moeder van twee en gecertificeerd energiecoach.

Over Lisanne Moreau - Poelstra

Bekend van

Aan de slag met de online programma's Groen Huis Detox én Makkelijk energie besparen in huis met korting

Deze cursus heeft me met mijn neus op de feiten gedrukt: ik kan veel meer doen dan ik dacht.

 

Maar ook: ik hoef niet alles in één keer te doen.

Juist doordat je tijdens deze cursus ook veel focus legt op je eigen wensen en behoeftes, is het niet een cursus vol random tips die maar om je oren gegooid worden.

 

Ook de duidelijke uitleg over keurmerken, grondstoffen en microplastics heeft me fijne handvaten gegeven, zodat ik in winkels makkelijk meer duurzame keuzes kan maken.

Wat andere van de Makkelijk energie besparen in huis vinden

 €345,-

Als je beide programma's los zou aanschaffen:

De Groen Huis Pack:

Wouter

Lisanne weet als geen ander hoe je veel energie kunt besparen. Ze heeft al haar kennis in de vorm van voorbeelden en tips gegoten, waardoor je heel veel van haar (en deze cursus) kunt leren. Ik durf te stellen dat ik dankzij deze cursus in staat ben geweest om veel energie te besparen. Dit doe ik vanwege het milieu, maar is uiteraard ook prettig voor de inhoud van m’n portemonnee.

 

Lisanne trapt geen openstaande deuren in, maar geeft je praktische tips. Tips die ik elders niet tegenkom en die wat mij betreft direct toe te passen zijn.

Cynthia

Aangezien ik meestal geen hout snapte van de energierekeningen die we ontvingen, vond ik de uitleg van Lisanne erg verhelderend. Ik begrijp eindelijk wat de termen in mijn energienota betekenen en waar ik op moet letten bij besparen en overstappen.

 

Doordat het een online programma een breed scala aan tips bevat, zit er voor iedereen wel een eye opener in.

Daardoor vind ik het echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar makkelijk toepasbare, concrete tips om energie te besparen in huis.

Groen Huis Detox

Makkelijk energie besparen in huis

Ben je klaar om afscheid te nemen van plastic verpakkingen en giftige stoffen in je huis? In dit programma ligt de focus op het creëren van een groen huis dat naadloos aansluit bij jouw wensen en behoeften, niet op het creëren van een standaard groen huis.

 

We gaan verder dan het simpelweg vervangen van een plastic shampoo fles door een verpakkingsvrije variant.

Betaal jij ook veel geld voor jouw energierekening? Je bent helaas geen uitzondering. 

 

Maar wist je ook dat het nemen van energiebesparende maatregelen niet alleen gunstig is voor je portemonnee, maar ook voor je gezondheid? Door hiermee aan de slag te gaan creëer je namelijk direct een gezonder binnenklimaat.