Groen Huis Detox

Ben je klaar om afscheid te nemen van plastic verpakkingen en giftige stoffen in je huis? In dit programma ligt de focus op het creëren van een groen huis dat naadloos aansluit bij jouw wensen en behoeften, niet op het creëren van een standaard groen huis.

 

We gaan verder dan het simpelweg vervangen van een plastic shampoo fles door een verpakkingsvrije variant.

Creëer een groen huis, ongeacht je situatie

Waarom zou je het verduurzamen van je huis en huishouden uitstellen?

 

Of je nu in een klein appartement woont, huur- of koopwoning, een druk gezinsleven hebt of gewoonweg niet weet waar te beginnen, we geloven dat iedereen een verschil kan maken. Samen kunnen we nog veel meer bereiken.

Makkelijk energie besparen in huis

Betaal jij ook veel geld voor jouw energierekening? Je bent helaas geen uitzondering. 

 

Maar wist je ook dat het nemen van energiebesparende maatregelen niet alleen gunstig is voor je portemonnee, maar ook voor je gezondheid? Door hiermee aan de slag te gaan creëer je namelijk direct een gezonder binnenklimaat.

Duurzaam opvoeden voor mini's van 0-6 jaar

Veel moeders zien duurzaam opvoeden als een dure en tijdrovende optie, in dit programma laten we je zien dat dat helemaal niet het geval is!

 

Creëer in slecht 10 minuutjes per dag, in 7 dagen, duurzame routines en gewoonten die passen bij jouw situatie en behoeftes.

Ongeveer 80% van het warme water dat je gebruikt, gebruik je voor douchen. Hier valt heel wat op te besparen. Maar ga je dan korter douche, kouder douche of een nieuwe douchekop aanschaffen? Vanaf nu bereken je in één minuut wat een bepaalde verandering je gaat opleveren. 

Douchekostenwijzer: Makkelijk geld besparen onder de douche

Bespaar jezelf de moeite van het zelf uitzoeken en ga direct praktisch aan de slag!