Ben je klaar om afscheid te nemen van plastic verpakkingen en giftige stoffen in je huis? In dit programma ligt de focus op het creëren van een groen huis dat naadloos aansluit bij jouw wensen en behoeften, niet op het creëren van een standaard groen huis.

 

We nemen de tijd om mindfulness-oefeningen toe te passen, zodat je op verschillende manieren jouw huis kunt ervaren. We gaan verder dan het simpelweg vervangen van een plastic shampoo fles door een verpakkingsvrije variant. Samen gaan we aan de slag met jouw persoonlijke beleving van de ruimte en jouw gevoel erin.

 

Bij de Groen Huis Detox kijken we zowel naar jouw bewuste als onbewuste waarnemingen. Het kan zijn dat je denkt dat je iets om een bepaalde reden ervaart, maar onbewust kan die reden heel anders zijn. Waarschijnlijk heb je al een bepaald beeld in je hoofd wat je wil bereiken met verduurzamen, een doel waar je naartoe wilt. Maar dat hoeft niet in lijn te zijn met je onbewuste. Als je daar geen aandacht aan besteedt zal het gevolg zijn dat je nooit echt tevreden bent met het resultaat. Dat je je doel niet behaalt en je geen idee hebt waarom dat zo is. Hoeveel plastic afval je ook verminderd, hoeveel producten je ook vervangt door natuurlijke alternatieven, het blijft voelen alsof je niet genoeg doet. Na het volgen van dit programma zul je merken dat dit gevoel van ontoereikendheid volledig verdwijnt.

Groen Huis Detox

Stap voor stap, kamer voor kamer, gaan we jouw huis verduurzamen op een manier die past bij jouw situatie en behoeften. Het Groen Huis Detox-programma bestaat uit zes modules. De eerste module richt zich op mindfulness-oefeningen, terwijl de volgende modules de slaapkamer, badkamer, keuken, woonkamer en tuin/balkon behandelen. Elke module bestaat uit een korte video (15-20 minuten), een geschreven tekst voor degenen die liever lezen, een werkboek en een handige shoplijst met exclusieve kortingscodes. Bovendien ontvang je de Groen Huis Detox-box (ter waarde van €70) thuis, zodat je direct aan de slag kunt met de producten die in de modules worden behandeld, zonder eerst naar de winkel te hoeven gaan. En kom je ergens niet uit? Dan kun je je vraag stellen in de live Q&A.

 

Samengevat bestaat de Groen Huis Detox uit de volgende onderdelen:

6 videomodules: ontdek in 6 uitgebreide videomodules hoe je makkelijk en laagdrempelig de belangrijkste woonruimtes, badkamer, slaapkamer, keuken, woonkamer en tuin/balkon aanpakt en stap voor stap transformeert.

    

De Groen Huis Detox-box (t.w.v. €70,-): Je ontvangt binnen 1-2 werkdagen de Groen Huis Detox-box, met een selectie van onze favoriete, onder andere, schoonmaak- en verzorgingsproducten. Deze box is ontworpen om jou te helpen bij elke stap van jouw groene reis.

     

Om de week een Q&A: Je staat er in dit programma niet alleen voor, tijdens de tweewekelijkse live Q&A krijg jij de kans om al je vragen te stellen.

     

Shoplijst per woonruimte: de shoplists laten op een overzichtelijke manier zien waar je iets kunt kopen mét exclusieve kortingscodes. 

       

Werkboek: het werkboek bevat meer dan 20 duidelijke en leuke opdrachten waarmee je de zojuist geleerde informatie meteen in de praktijk kunt brengen in jouw eigen huis, zodat het persoonlijk en toepasbaar wordt.

     

Onbeperkt toegang tot het programma: Je hebt onbeperkte toegang tot het programma, je kunt het dus op je eigen tempo volgen zonder stress en het op elk moment opnieuw bekijken. Dit is ideaal als je het druk hebt of later nogmaals wilt doornemen.

Verander jouw huis in een schone, gezonde omgeving met de Groen Huis Detox

€250,-

Zo werkt het programma

Zes videomodules

       

De Groen Huis Detox-box met fijne duurzame producten ter waarde van €70,-

      

Superhandige shoplists mét kortingscodes

        

Om de week een Q&A-sessie waarin je al je vragen kunt stellen

            

Een werkboek met meer dan 20 leuke en leerzame opdrachten

         

Onbeperkt toegang tot de modules en de Q&A’s

Past het toch niet bij je? 100% geld terug

Twijfel je nog en kom je er achter dat het toch niet is wat je zoekt? Laat het mij binnen 14 dagen weten en je krijgt 100% je geld terug.

Wat andere van het programma vinden 

Jolanda

 €250,-

Schrijf je in en ontvang alle informatie én alle producten om jouw duurzame lifestyle tot een succes te brengen

Ik wilde al langere tijd iets doen aan al dat plastic in huis, maar met een drukke baan had ik geen zin om alles zelf uit te zoeken. Voor mijn gevoel was ik ook echt afhankelijk van de supermarkt.
 

Door dit programma ben ik gaan inzien dat dat helemaal niet het geval is. En voor mij ook belangrijk: duurzame keuzes maken betekent helemaal niet dat het meer tijd kost.
 

Dit programma was perfect voor mij!

Cynthia

Bij het afrekenen maak je gelijk inloggegevens aan en kun je aan de slag. Binnen 1-2 werkdagen ontvang je de Groen Huis Detox-box. 

Wat andere van het programma vinden 

"Het is een ontzettend waardevol programma om een duurzame basis in huis te kunnen leggen. Zoveel dingen waar ik nog nooit over na had gedacht."

"Ik ben nog met het programma bezig, heb nu les 2 af, maar ik wilde laten weten dat ik super veel verschil merk! Niet alleen in de inrichting en producten maar ook hoe ik mij binnenshuis voel."

Simone

Anne

"Ik heb in dit programma ontzettend veel nieuwe dingen geleerd. Het grootste voordeel: het was nog leuk om te volgen ook!"

Mirjam

Dit programma wordt gegeven door Lisanne Moreau - Poelstra, oprichter van Groen Graag, moeder van twee en gecertificeerd energiecoach.

Over Lisanne Moreau - Poelstra

Je kunt ontzettend veel lezen over duurzaamheid, maar als je er niet van in de actiestand gaat blijft het bij dromen. Maar wees gerust (of gewaarschuwd?): passief achteruit leunen ga je tijdens dit programma niet doen!

Bekend van

Naar een zero waste lifestyle of je afval flink verminderen? Jij bent degene die het bepaalt! 

Creeër kamer voor kamer een gezonde, eco vriendelijke thuisomgeving waar jij optimaal kunt ontspannen en waar je je weer kunt opladen.

Deze cursus heeft me met mijn neus op de feiten gedrukt: ik kan veel meer doen dan ik dacht.

 

Maar ook: ik hoef niet alles in één keer te doen.

Juist doordat je tijdens deze cursus ook veel focus legt op je eigen wensen en behoeftes, is het niet een cursus vol random tips die maar om je oren gegooid worden.

 

Ook de duidelijke uitleg over keurmerken, grondstoffen en microplastics heeft me fijne handvaten gegeven, zodat ik in winkels makkelijk meer duurzame keuzes kan maken.