Je herkent het vast wel, al die plastic verpakkingen komen je neus uit. En je bent er klaar mee om je telkens maar weer af te vragen of je verzorgingsproducten goed zijn voor je lijf en het milieu. Je vraagt je af of de producten die je op je huid smeert je hormoonhuishouding kunnen beïnvloeden en of je kinderen schadelijke stoffen inademen als je net het huis hebt gepoetst. Maar hoe moet je beginnen om hier verandering in te brengen?

 

We denken vaak dat al die plastic spullen alleen invloed hebben op de alsmaar groeiende vuilnisbelt (ver van ons vandaan), maar ondertussen worden er ook stukjes plastic in ons bloed gevonden, in onze longen en in de placenta van ongeboren baby’s.
We denken dat de pesticide die gespoten wordt op het katoen voor ons beddengoed alleen invloed heeft op de plek waar het gespoten wordt (ver van ons vandaan), maar ondertussen worden er wel in de gemiddelde Nederlandse slaapkamer 11 verschillende pesticide gemeten. Waarvan we een deel zelf in ons huis halen.

 

Het is geen ver-van-ons-bed-show.

 

Stel het niet langer uit en start vandaag nog met jouw persoonlijke en duurzame lifestyle. Voel je je soms een beetje overweldigd in de jungle van duurzaamheidsproducten en -adviezen en heb je geen idee waar je moet beginnen? Met de Groen Huis Detox gaan we hier samen stap voor stap mee aan de slag, kamer voor kamer. Zodat je in het vervolg geen toxische stoffen meer in huis haalt en niet meer zwemt in het plastic.

Het enige wat jij hoeft te doen is beginnen, waarom nog wachten?

Groen Huis Detox

In slechts 5 weken, met zo’n 1 à 2 uur per week, gaan we jouw huis stap voor stap verduurzamen op een manier die past bij jouw situatie en jouw behoeftes. Het Groen Huis Detox-programma bestaat uit vijf modules en is gecreëerd vanuit het idee dat verduurzamen leuk en vooral niet te moeilijk moet zijn. Op een praktische en toegankelijke manier worden per module bruikbare informatie en tips gepresenteerd waar je direct mee aan de slag kunt. En met de handige shoplists en de pakketjes met duurzame producten die Groen Graag voor je heeft samengesteld hoef je zelfs de deur niet uit.

 

De Groen Huis Detox bestaat uit de volgende onderdelen: 

Het programma behandelt deze thema’s

5 videomodules: de belangrijkste woonruimtes komen uitgebreid aan bod, zodat jij op een makkelijke en laagdrempelige manier stap voor stap met die ruimte aan de slag kunt.

    

5 superhandige pakketten met duurzame producten: wekelijks ontvang je een brievenbuspakket met bruikbare en duurzame producten die in de modules besproken worden. De pakketten hebben een totale waarde van €65 (!) en zijn onmisbaar voor iedereen die duurzamer wil leven! 

     

Om de week een Q&A: iedere twee weken krijg jij de mogelijkheid om live al je vragen aan mij stellen.

     

Shoplist per woonruimte: de shoplists laten op een overzichtelijke manier zien waar je iets kunt kopen mét exclusieve kortingscodes. 

       

Werkboek met maar liefst meer dan 20 leuke en duidelijke opdrachten: je gaat de zojuist geleerde informatie meteen toepassen op jouw eigen huishouden zodat het gelijk persoonlijk en toepasbaar wordt. 

     

Onbeperkt toegang tot het programma: je kunt het programma stressvrij in je eigen tempo volgen en je kunt het er later ook altijd weer bij pakken. Ideaal voor als je het even wat drukker hebt of later nog wat na wilt lezen.

Je hebt waarschijnlijk al het een en ander gelezen over duurzaamheid, maar wat houdt je tegen om die duurzame lifestyle neer te zetten? Of misschien heb je al wat stappen gezet op dat vlak, maar ben je nog steeds niet waar je zou willen zijn. In deze les gaan we die blokkades doorbreken, zodat we een goede basis kunnen leggen voor de komende weken. Succes gegarandeerd!

Maak van je vervuilende huishouden een thuis waar je met een gerust hart kunt adem halen

€157,-

Je slaapkamer is een ontzettend belangrijke ruimte binnen je huis, dit is de plek waar je tot rust komt en waar je je weer kunt opladen voor de volgende dag. In deze module pakken we de hele slaapkamer aan, niet alleen de ruimte zelf, maar ook je kleding, en je bedtextiel. Met behulp van deze module zal je slaapkamer hierna aanvoelen als een oase van rust.

Zo werkt het programma

Vijf videomodules die je helpen de verschillende ruimtes in je huis aan te pakken

       

Een wekelijks brievenbuspakket met fijne duurzame producten ter waarde van €65,-

      

Superhandige shoplists mét kortingscodes

        

Om de week een Q&A-sessie waarin je al je vragen kunt stellen

            

Een werkboek met meer dan 20 leuke en leerzame opdrachten

         

Onbeperkt toegang tot de modules en de Q&A’s

Veel gestelde vragen

Past het toch niet bij je? 100% geld terug

Twijfel je nog en kom je er achter dat het toch niet is wat je zoekt? Laat het mij binnen 14 dagen weten en je krijgt 100% je geld terug.

Wat andere van het programma vinden 

"Ik dacht dat verduurzamen altijd duizenden euro’s zou kosten. Dit programma liet mij zien dat ik ook met veel minder geld een groot verschil kan maken."

"Ik heb in dit programma ontzettend veel nieuwe dingen geleerd. Het grootste voordeel: het was nog leuk om te volgen ook!"

Debbie

Mirjam

 €157,-

Je badkamer is vaak een ruimte met veel plastic potjes en tubes. Maar wat heb je eigenlijk allemaal in huis en wat heb je daarvan echt nodig? Kan het misschien ook zonder al dat plastic? En wat zit er nou echt in al die producten? Het is hoog tijd om de badkamer eens goed op te ruimen en plaats te maken voor duurzame alternatieven.

De keuken wordt ook wel het hart van het huis genoemd, een plek die je dus zeker niet mag vergeten! In deze module ga je aan de slag met producten, recepten en de indeling van de keuken. Wist je bijvoorbeeld dat je voedselverspilling tegen kunt gaan met behulp van de indeling van je koelkast?

De woonkamer is een heerlijke multifunctionele ruimte. Je kijkt er tv, leest er een boek, ontvangt er visite en je ploft er op de bank na een lange werkdag. Het is een ruimte waar je dus best wel wat uren doorbrengt, en hoe leuk is het dan om je idealen en leefstijl via je inrichting in de woonkamer terug te zien? In deze module neem ik je mee in de leuke wereld van duurzame interieurs en styling.

Les 1: Een frisse start

Les 2: De Badkamer

Les 3: De Slaapkamer

Les 4: De keuken

Les 5: De woonkamer

Schrijf je in en ontvang alle informatie én alle producten om jouw duurzame lifestyle tot een succes te brengen

"Ik wilde wat aan al dat plastic in huis doen, maar met een drukke baan had ik geen zin om alles zelf uit te zoeken. Dit programma was voor mij perfect!"

Jolanda

Bij het afrekenen maak je gelijk inloggegevens aan en staat les 1 voor je klaar. Binnen 1-2 werkdagen ontvang je je eerste brievenbuspakket met duurzame producten. 

Wat andere van het programma vinden 

"Het is een ontzettend waardevol programma om een duurzame basis in huis te kunnen leggen. Zoveel dingen waar ik nog nooit over na had gedacht."

"Ik ben nog met het programma bezig, heb nu les 2 af, maar ik wilde laten weten dat ik super veel verschil merk! Niet alleen in de inrichting en producten maar ook hoe ik mij binnenshuis voel."

Simone

Anne

"Ik voel mij elke week even jarig als er zo'n leuk pakketje binnen komt en ik weer aan de slag kan met een nieuwe les!"

Vera

Dit programma wordt gegeven door Lisanne Moreau - Poelstra, oprichter van Groen Graag, moeder van twee en gecertificeerd energiecoach.

Over Lisanne Moreau - Poelstra

Je kunt ontzettend veel lezen over duurzaamheid, maar als je er niet van in de actiestand gaat blijft het bij dromen. Maar wees gerust (of gewaarschuwd?): passief achteruit leunen ga je tijdens dit programma niet doen!

Bekend van

Naar een zero waste lifestyle of je afval flink verminderen? Jij bent degene die het bepaalt! 

Creeër kamer voor kamer een gezonde, eco vriendelijke thuisomgeving waar jij optimaal kunt ontspannen en waar je je weer kunt opladen.