Ben je klaar om voorgoed afscheid te nemen van plastic verpakkingen en schadelijke stoffen in je huis? Dit programma richt zich volledig op het creëren van een groen huis dat naadloos aansluit bij jouw wensen en behoeften, niet op het creëren van een standaard groen huis.

 

Ga verder dan alleen het vervangen van een plastic shampoo fles door een verpakkingsvrije variant en ontdek hoe je op een mindful manier jouw huis kunt ervaren. Samen zullen we werken aan jouw persoonlijke beleving van de ruimte en hoe je je erin voelt.

 

En het allerbelangrijkste: je staat er nooit alleen voor! Met onze wekelijkse online Q&A sessies ben je altijd welkom om al je vragen en uitdagingen te delen.

 

Dit is geen typisch online programma met alleen video's en werkboeken. Samen creëren we jouw persoonlijke, gezonde, groene huis. En we stoppen pas als we dat bereikt hebben.

 

Ben jij klaar voor deze positieve verandering? Sluit je aan bij het programma en ontdek de kracht van een groen huis!

Groen Huis Detox

Stap voor stap, kamer voor kamer, gaan we jouw huis verduurzamen op een manier die past bij jouw situatie en behoeften. Het Groen Huis Detox-programma bestaat uit zes modules. De eerste module richt zich op mindfulness-oefeningen, terwijl de volgende modules de slaapkamer, badkamer, keuken, woonkamer en tuin/balkon behandelen. Elke module bestaat uit een korte video (15-20 minuten), een geschreven tekst voor degenen die liever lezen, een werkboek en een handige shoplijst met exclusieve kortingscodes. En kom je ergens niet uit? Dan kun je je vraag stellen in de live Q&A.

 

Samengevat bestaat de Groen Huis Detox uit de volgende onderdelen:

6 videomodules: ontdek in 6 uitgebreide videomodules hoe je makkelijk en laagdrempelig de belangrijkste woonruimtes, badkamer, slaapkamer, keuken, woonkamer en tuin/balkon aanpakt en stap voor stap transformeert.

     

Elke week een Q&A: Je staat er in dit programma niet alleen voor, tijdens de wekelijkse live Q&A's krijg jij de kans om al je vragen te stellen.

     

Shoplijst per woonruimte: de shoplists laten op een overzichtelijke manier zien waar je iets kunt kopen mét exclusieve kortingscodes. 

       

Werkboek: het werkboek bevat meer dan 20 duidelijke en leuke opdrachten waarmee je de zojuist geleerde informatie meteen in de praktijk kunt brengen in jouw eigen huis, zodat het persoonlijk en toepasbaar wordt.

     

Onbeperkt toegang tot het programma: Je hebt onbeperkte toegang tot het programma, je kunt het dus op je eigen tempo volgen zonder stress en het op elk moment opnieuw bekijken. Dit is ideaal als je het druk hebt of later nogmaals wilt doornemen.

Verander jouw huis in een schone, gezonde omgeving met de Groen Huis Detox

€250,-

Zo werkt het programma

Zes videomodules

             

Superhandige shoplists mét kortingscodes

        

Wekelijks een Q&A-sessie waarin je al je vragen kunt stellen

            

Een werkboek met meer dan 20 leuke en leerzame opdrachten

         

Onbeperkt toegang tot de modules en de Q&A’s

Past het toch niet bij je? 100% geld terug

Twijfel je nog en kom je er achter dat het toch niet is wat je zoekt? Laat het mij binnen 14 dagen weten en je krijgt 100% je geld terug.

Wat andere van het programma vinden 

Jolanda

 €250,-

Ik wilde al langere tijd iets doen aan al dat plastic in huis, maar met een drukke baan had ik geen zin om alles zelf uit te zoeken. Voor mijn gevoel was ik ook echt afhankelijk van de supermarkt.
 

Door dit programma ben ik gaan inzien dat dat helemaal niet het geval is. En voor mij ook belangrijk: duurzame keuzes maken betekent helemaal niet dat het meer tijd kost.
 

Dit programma was perfect voor mij!

Cynthia

Bij het afrekenen maak je gelijk inloggegevens aan en kun je aan de slag.

Wat andere van het programma vinden 

"Het is een ontzettend waardevol programma om een duurzame basis in huis te kunnen leggen. Zoveel dingen waar ik nog nooit over na had gedacht."

"Ik ben nog met het programma bezig, heb nu les 2 af, maar ik wilde laten weten dat ik super veel verschil merk! Niet alleen in de inrichting en producten maar ook hoe ik mij binnenshuis voel."

Simone

Anne

"Ik heb in dit programma ontzettend veel nieuwe dingen geleerd. Het grootste voordeel: het was nog leuk om te volgen ook!"

Mirjam

Ik ben Lisanne Moreau - Poelstra, oprichter van Groen Graag, moeder van twee en gecertificeerd energiecoach. Het is mijn passie om jou te helpen jouw huis om te toveren in een schone, gezonde omgeving waarin je optimaal kunt ontspannen en opladen.
 

Ik geloof sterk in duurzaamheid en gezond wonen, en daarom heb ik dit programma, de Groen Huis Detox, met liefde ontwikkeld. Mijn doel is om jou te begeleiden bij elke stap van dit groene avontuur, zodat je jouw unieke groene huis kunt creëren en genieten van de voordelen van een duurzame levensstijl.

Over Lisanne Moreau - Poelstra

Je kunt ontzettend veel lezen over duurzaamheid, maar als je er niet van in de actiestand gaat blijft het bij dromen. Maar wees gerust (of gewaarschuwd?): passief achteruit leunen ga je tijdens dit programma niet doen!

Bekend van

Naar een zero waste lifestyle of je afval flink verminderen? Jij bent degene die het bepaalt! 

Creeër kamer voor kamer een gezonde, eco vriendelijke thuisomgeving waar jij optimaal kunt ontspannen en waar je je weer kunt opladen.

Deze cursus heeft me met mijn neus op de feiten gedrukt: ik kan veel meer doen dan ik dacht.

 

Maar ook: ik hoef niet alles in één keer te doen.

Juist doordat je tijdens deze cursus ook veel focus legt op je eigen wensen en behoeftes, is het niet een cursus vol random tips die maar om je oren gegooid worden.

 

Ook de duidelijke uitleg over keurmerken, grondstoffen en microplastics heeft me fijne handvaten gegeven, zodat ik in winkels makkelijk meer duurzame keuzes kan maken.