Zie fysiek hoeveel je kunt besparen, niet door standaard berekeningen met gemiddelde verbruiken, maar door een op maat gemaakte berekening.

Word de baas over je energierekening; zie hoeveel jouw huidige douchegedrag je kost en ontdek welke veranderingen het meeste geld opleveren

Alleen maar koud douchen om geld te besparen? Nee hoor! 

€ 9,95

Douchekostenwijzer: 

Makkelijk geld besparen onder de douche

Ongeveer 80% van het warme water dat je gebruikt, gebruik je voor douchen. Hier valt heel wat op te besparen. Maar ga je dan korter douche, kouder douche of een nieuwe douchekop aanschaffen? Vanaf nu bereken je snel en gemakkelijk wat een verandering je gaat opleveren. 

De tool is aanpasbaar aan jouw specifieke douchegewoonten en prijzen voor gas en water.

Krijg meer inzicht in je energierekening en meer grip op het veranderen van je verbruik.

Door met de douchekostenwijzer aan de slag te gaan, zet je de eerste stap naar slimmer douchen, waarbij je zowel geld bespaart als een bijdrage levert aan een duurzamere levensstijl. Ontdek hoe eenvoudig en effectief het kan zijn om je douchekosten te verlagen.

Dat we wat zuiniger moeten douchen, weten we eigenlijk allemaal wel. Het is beter voor het milieu, onze huid én onze portemonnee. Maar hoeveel impact het daadwerkelijk maakt op financieel vlak, is altijd maar een beetje gissen. De douchekostenwijzer van Groen Graag geeft je hier wél inzicht in! Uniek aan deze tool is dat er niet met gemiddelden wordt gerekend, maar dat je echt de gegevens kunt invullen die op jou van toepassing zijn. Dus jouw huidige gasprijs, jouw douchetijd en jouw watertemperatuur.

Lisanne geeft niet alleen inzicht in je douchekosten, maar ze geeft je in een video ook handige tips over hoe je je verbruik (en dus kosten!) kunt beperken. Ze denkt niet alleen aan korter of kouder douchen, maar ook wat meer outside the box met een warmteterugwinningssysteem. Met behulp van de douchekostenwijzer heb je in een handomdraai inzichtelijk wat het financiële effect is van deze besparingen.

Wat anderen vinden

Geeft snel en handig inzicht in het huidige doucheverbruik en hoe je makkelijk geld kunt besparen. De doelenbladen vind ik ook erg leuk om de kinderen erbij te betrekken.

Hanneke

Remco

Dit ontvang je

De Douchekostenwijzer

 

Korte video met uitleg over verschillende maatregelen

 

Korte video met uitleg van de Douchekostenwijzer

 

Bonus: Verschillende templates om doelen inzichtelijk te maken en vol te houden

 

Alle voordelen die horen bij lid worden 

Binnen 5 minuten heb je al berekend hoe je die €9,95 (en nog veel meer!) kunt terugverdienen ;)

€9,95