Mijn naam is Lisanne en samen met mijn gezin, zoon Floris en dochter Emma, en mijn man Remco woon ik in Zaltbommel. In een heel fijn huis, leuke buurt met veel speeltuinen en genoeg ruimte in huis. Sinds we de keus hebben gemaakt om duurzamer te leven is het alleen maar leuker geworden.

 

Om mij heen hoorde ik dat mensen het best lastig vinden om duurzame keuzes te maken. En zo is Groen Graag geboren, om met elkaar de aarde een leefbare plek te houden en meteen je eigen huis om te toveren in een prettigere plek, dat is nooit verkeerd, toch? ;)

Waarom Groen Graag?

Waarom zou duurzame keuzes maken ingewikkeld zijn? Waarom zou je meer tijd kwijt zijn met het doen van je boodschappen? Waarom zou je je überhaupt druk maken om duurzame keuzes, jij hebt als individu toch helemaal geen invloed? Als je dat hier zo leest klinkt het inderdaad heel onlogisch, toch zijn het nog altijd vaak gehoorde vooroordelen.

 

Er zijn ontzettend veel, vaak dikke, boeken geschreven over verduurzamen. Maar waar begin je? Met Groen Graag wil ik je graag helpen om je huis/huishouden op een leuke en makkelijke manier te verduurzamen. Door, onder andere, het plastic afval in huis te verminderen en gebruik te maken van natuurlijke materialen en ingrediënten. Zonder heel veel tijd kwijt te zijn aan het uitzoekwerk. Zonder heel veel (extra) tijd kwijt te zijn met het runnen van je huishouden. Zodat je die tijd gewoon kunt besteden aan dingen die je leuk vindt.

Over mij

Wie ben ik