Missie

Bij Groen Graag zijn we gedreven om impact te maken. Als social enterprise is onze missie helder: bijdragen aan een gezondere planeet en een duurzamere samenleving.

Hoe bereiken we dat? Word lid van Groen Graag en krijg toegang tot alle mooie en inspirerende documentaires en praktische masterclasses die jou begeleiden bij het verduurzamen van je huis. Ergens dieper induiken? Dan kun je deelnemen aan een van onze uitgebreide programma’s. Onze opbrengsten stellen ons weer in staat andere organisaties te steunen die zich inzetten voor een betere wereld.

Jouw acties voor een gezondere leefomgeving dragen bij aan onze gezamenlijke impact. Het is een win-win: jouw individuele inspanningen vermenigvuldigen zich en hebben een grotere impact dan je denkt.

Ben je klaar om samen met ons het verschil te maken? Sluit je aan bij Groen Graag en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan een groenere toekomst.

lees meer over de missie van groen graag

Waar we tot nu toe samen aan bijgedragen hebben

3.628 euro voor de Plastic Soup Foundation

31 huishoudens aan het energiebespaar- programma via het Armoedefonds

Lisanne Moreau

Lisanne Moreau - Poelstra, de oprichter

“We denken vaak dat fabrikanten het zo goed mogelijk met ons voor hebben, maar dat is niet zo. Er worden ingrediënten in cosmeticaproducten gestopt die slecht zijn voor de natuur en waar we het effect op ons lichaam nog niet van weten. Er worden ingrediënten in schoonmaakmiddel gestopt die bij aanraking met de huid voor irritatie kan zorgen en we de dampen van na het schoonmaken inademen. Zou je op basis van de echte informatie nog steeds dezelfde producten gebruiken die je nu gebruikt?

 

Mijn naam is ben Lisanne Moreau – Poelstra, oprichter van Groen Graag. Na mijn studie werkte ik 8 jaar als audioloog. Een drukke baan, gezin met twee kleine kinderen, het runnen van het huishouden, dan blijft er daarnaast nog weinig tijd over. Toch voelde ik een enorme drang om mijn huis en lifestyle zo duurzaam mogelijk in te richten: voor de aarde, onze kinderen, maar ook voor mezelf. Tijdens mijn zoektocht rolde ik van de ene verbazing naar de andere, van ingrediënten die in producten worden gestopt tot het effect van alle plastic (wegwerp)producten die we allemaal massaal gebruiken.
Dit wil ik niet alleen anders voor mezelf maar voor ons allemaal.”

Trotse partner van

Het hele klimaatprobleem oplossen, dat kunnen we niet vanuit thuis. Door een abonnement te nemen bij Groen Graag, draag je bij aan meer dan alleen het verduurzamen van je eigen huis. Een deel van onze omzet gaat naar duurzame organisaties zoals de Plastic Soup Foundation en Velt. Zo werken we samen aan een gezonde aarde en maken we een verschil op grotere schaal.

Logo armoedefonds
Logo Velt