We denken vaak dat fabrikanten het zo goed mogelijk met ons voor hebben, maar dat is niet zo. Er worden ingrediënten in cosmeticaproducten gestopt die slecht zijn voor de natuur en waar we het effect op ons lichaam nog niet van weten. Er worden ingrediënten in schoonmaakmiddel gestopt die bij aanraking met de huid voor irritatie kan zorgen en we de dampen van na het schoonmaken inademen. Zou je op basis van deze informatie nog steeds dezelfde producten gebruiken die je nu gebruikt?

 

Mijn naam is ben Lisanne Moreau – Poelstra, oprichter van Groen Graag. Na mijn studie werkte ik 8 jaar als audioloog. Een drukke baan, gezin met twee kleine kinderen, het runnen van het huishouden, dan blijft er daarnaast nog weinig tijd over. Toch voelde ik een enorme drang om mijn huis en lifestyle zo duurzaam mogelijk in te richten: voor de aarde, onze kinderen, maar ook voor mezelf. Tijdens mijn zoektocht rolde ik van de ene verbazing naar de andere, van ingrediënten die in producten worden gestopt tot het effect van alle plastic (wegwerp)producten die we allemaal massaal gebruiken.
Dit wil ik niet alleen anders voor mezelf maar voor ons allemaal."

Waarom Groen Graag?

Verminder plastic afval in huis
Gebruik natuurlijke materialen en ingrediënten
Bespaar makkelijk energie

Missie

Lisanne Moreau - Poelstra, de oprichter

Een compleet platform waar je terecht kunt voor betrouwbare informatie en producten.

Je huis en/of lifestyle verduurzamen zonder heel veel tijd kwijt te zijn aan het uitzoekwerk. Zonder heel veel (extra) tijd kwijt te zijn met het runnen van je huishouden. Zodat je die tijd gewoon kunt besteden aan dingen die je leuk vindt.


Iedere week gratis tips ontvangen?

Impact maken doen we niet alleen, impact maken doen we samen.
Dus terwijl jij met behulp van Groen Graag je

plastic afval vermindert,
je energievraag vermindert of
op een andere manier je huis en/of lifestyle aan het verduurzamen bent

steunen wij met behulp van jouw aankoop de Plastic Soup Foundation. 

 

Zo maak je niet alleen impact binnen je eigen omgeving, maar maken we samen wereldwijd impact. 

"Mijn missie is om mensen te informeren op een leuke en makkelijke manier, zodat je beslissingen kunt maken binnen jouw huishouden op basis van je eigen principes en NIET die van een fabrikant"