Verkoop je oude elektronica eenvoudig

Verkoop je oude elektronica eenvoudig

Veel onderzoeken laten zien dat de gemiddelde Nederlander nog meerdere Smartphones in de keukenlade heeft liggen. Hoe gek dat hier helemaal niets mee wordt gedaan? Deze toestellen blijven verstoffen tot ze uiteindelijk worden gedumpt op de grote e-waste afvalberg. 

Enorm zonde dat oude elektronica geen tweede leven krijgt

De website verkopen.nl vindt het enorm zonde dat oude elektronica geen tweede leven krijgt. Deze club doet er dan ook alles aan om zoveel mogelijk oude elektronica te redden van de afvalberg. Momenteel koopt de site meer dan 800 verschillende producten in van de consument en van bedrijven.

Welke producten kunnen worden verkocht?

Het aanbod producten dat je kunt verkopen is ruim. De meest populaire consumentenelektronica staat in de lijst zoals telefoons, tablets, consoles en wearables. Op dit moment is het inruilen van Apple devices het populairst, dit komt omdat de waarde van deze producten langzaam afneemt en je zelfs voor oudere producten nog een goede prijs krijgt. Zo is de maximale prijs die je tegenwoordig voor een iPhone 11 kunt krijgen nog €254,-. 

Wat gebeurt er met de ingeruilde producten?

De producten die worden ingeruild via de website worden na binnenkomst gecontroleerd door een van de inkopers. Deze controleert of het voldoet aan de doorgegeven specificaties en betaalt het product uit wanneer het correct is. Indien de ingevulde specificaties afwijken van de daadwerkelijke specificaties, zal er contact worden opgenomen met de klant voor overleg en aan aangepaste bieding voor het product.

De producten worden na het kopen van de klant nog beter getest, zo nodig gerepareerd en indien ze helemaal goed functioneren weer klaargemaakt voor een tweede leven. De meeste producten worden daarna via een webshop weer opnieuw verkocht.

Hoe makkelijk kan je een product verkopen aan verkopen.nl?

Het verkopen van je product is bij zo’n soort site heel eenvoudig. Via een eenvoudig vragenformulier weet je binnen enkele minuten precies wat de waarde is van het product. Nadat de waarde is doorgegeven kan er met het gegeven bod akkoord worden gegaan en vervolgens kan het toestel dan kosteloos worden opgestuurd om de volgende stap in werking te zetten. Het verkopen van je oude toestel is zo binnen enkele minuten geregeld zonder gedoe. Binnen 24 uur na ontvangst van het toestel ontvang je ook nog eens de uitslag en het geld op je rekening.

Blogs die je misschien ook leuk vindt: