Vijf duurzame en betaalbare hotels in Nederland om er even lekker tussenuit te gaan

Soms is het fijn om er even tussen uit te gaan. Even een nachtje ergens opladen, in een mooi hotel en mooie omgeving. Ook wel zo fijn als het een duurzame een betaalbare keuze is. In deze blog zet ik graag duurzame en betaalbare hotels van Fletcher voor jou op een rijtje. 

Fletcher 

Waarom zou je voor Fletcher kiezen? Fletcher is een grote hotelketen met hotels door heel Nederland. Grote kans dus dat er eentje in de buurt ligt waar je wilt overnachten. Daarnaast staat Fletcher bekent om zijn lage prijs en speciale arrangementen voor een leuke prijs. 

Duurzaamheid bij Fletcher

Fletcher is aangesloten bij Green Key en heeft verscheidene hotels met een zilver en goud certificaat. Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland, in deze blog vertel ik je er meer over. 

De duurzame hotels

Naast dat ik duurzaamheid een heel belangrijk punt vind, vind ik het ook leuk om in een bijzonder hotel te slapen. Een vierkante-stenen-doos-hotel kan heel duurzaam zijn, maar is niet zo sfeervol. Ik heb dus een selectie gemaakt van hotels met een Green Key Gold certificaat, minstens een 8 bij de review scoren én een mooi gebouw. 

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Altijd al in een paleis willen slapen? Dit is je kans! Het hotel is gevestigd in een 18e eeuws paleis midden in het centrum van Leeuwarden. Tot 1971 was dit gebouw nog in het bezit van de koninklijke familie. Super bijzonder dus om hier een nachtje te kunnen verblijven!

Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman

Word jij ook altijd instantaan verliefd op een oude boerderij met rieten dak? In deze locatie kun je overnachten in een van de drie monumentale Zuid-Veluwse boerderijen. Inclusief sauna, solarium en het Turks stoombad. Je kunt er heerlijk wandelen in de omgeving en je bent vlak bij het historische centrum van Amersfoort. 

Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland

Dit leuke hotel ligt in de Veluwe, nabij Arnhem, maar had ook makkelijk in Zwitserland tussen de bergen kunnen liggen. Mooie plek dus om heerlijk te kunnen wandelen. Vanaf het hotel zijn er verschillende fiets- en wandelroutes. En met de entourage van het hotel is het toch net alsof je in het buitenland bent? 

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier

Direct gelegen aan het Gooimeer vind je dit schattige hotel. De hotelkamers zijn verspreid over verschillende huisjes, die samen een klein Zuiderzee dorpje vormen. Er zijn verschillende luxe kamers te boeken met prachtig uitzicht over het Gooimeer. 

Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Dit Hotel is gevestigd in een voormalig klooster. Het ligt in een groenrijk 15 hectare groot park, de perfecte uitvalbasis voor fiets- en wandeltochten. Een luxe en rustgevend hotel, perfect om er even tussenuit te gaan. 

Speciale actie

aanbieding voor duurzame en betaalbare hotels

Via het AD kun je nu ook gebruik maken van een hele leuke aanbieding! Een hotel overnachting voor 2 personen, inclusief 3-gangen diner en ontbijt voor maar 105 euro! En mocht het restaurant nog gesloten zijn, zoals nu het geval is, dan kun je gewoon gezellig dineren op de kamer.

Je vindt de aanbieding hierEn, welke duurzame en betaalbare hotels ga jij uitproberen?

Blogs die je misschien ook leuk vindt:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *