kamperen bij de leistert

Duurzaam op vakantie: Kamperen in eigen land

Even er lekker tussenuit, maar wat wordt de bestemming? Voor een fijne vakantie hoef je helemaal niet meteen het vliegtuig te pakken; het kan ook dichterbij huis. In deze blog vertel ik je graag meer over kamperen bij de Leistert, gewoon in Nederland!

Vakantie in Limburg

De Leistert ligt in Limburg, gewoon in Nederland, maar met het heuvelachtige landschap heb je toch het gevoel dat je in het buitenland bent. Limburg staat bekend om zijn mooie natuur. Verken de schilderachtige paden die door bossen slingeren en langs kabbelende beekjes en pittoreske dorpjes leiden. Of huur een fiets en verken de omgeving op twee wielen, terwijl je onderweg stopt voor een picknick langs de route. Lekker toch? En dat je daar niet heel ver voor hoeft te reizen!

Accommodatie

Natuurlijk is de eerste stap: wat wordt de accommodatie? Bij de Leistert heb je keuze uit veel verschillende types. Je kunt kiezen voor een kampeerplaats en je eigen tent of caravan meenemen, maar je kunt ook iets huren. Zo hebben ze allerlei leuke verschillende bungalows, van ruimte voor 4 personen tot zelfs 18 personen! Maar ook een volledig ingerichte tent behoort tot de mogelijkheden, dus glamping in Nederland is ook een optie!

Slecht weer

Voor velen een punt van zorg tijdens een vakantie in Nederland: wat als het slecht weer is? Maar ook met slecht weer is er genoeg te doen. Zo kunnen de kinderen lekker spelen in de indoor speeljungle terwijl papa en mama genieten van een kopje koffie op het jungleterras, of kunnen jullie lekker zwemmen in het subtropisch zwemparadijs. En vergeet niet: ook als je het vliegtuig hebt genomen naar Griekenland of Spanje, kun je twee weken regen hebben…

Activiteiten

We hebben natuurlijk al het zwembad en de indoorspeeltuin genoemd, maar er zijn nog meer leuke dingen te doen! Denk aan de shows van Pluck & Pien, de minidisco, Ik hou van Holland of het Fatsenspel. Maar ook een potje minigolf, biljartvoetbal en bowlen behoren tot de mogelijkheden.

Culinaire ervaringen

Een vakantie is niet compleet zonder heerlijk eten, en gelukkig kan dat ook gewoon bij de Leistert. In het overdekte plaza vind je verschillende horecagelegenheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van je favoriete vlees, vis of vegetarische hapjes en deze vervolgens aan je eigen tafel lekker grillen? Maar je kunt ook kiezen voor verse pizza’s en pasta’s.

Kortom, een vakantie bij de Leistert biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring. Of je nu op zoek bent naar avontuur in de natuur, culinaire hoogstandjes wilt ontdekken of gewoon wilt ontspannen en tot rust wilt komen, hier vind je het allemaal. Gewoon lekker in Nederland dus! Pak je koffers en ontdek de schoonheid van kamperen in eigen land bij de Leistert!

Blogs die je misschien ook leuk vindt: