Groen Graag in de media

Hier vind je een overzicht van geschreven en audio items die over mij zijn verschenen in de media.

 

Ik vind het ontzettend leuk om mijn visie en tips te delen, je mag mij altijd benaderen, kijk dan verder bij samenwerking.

Artikelen

Audio

Op 3 november 2020 verscheen dit artikel op Workjuice. Met vragen als: Waarom ben je duurzaamheidscoach geworden?, is een duurzamer leven ook echt duurder, zoals veel mensen denken? en zie jij in je coaching weleens dat mensen het niet volhouden?

Op 16 december 2020 verscheen dit artikel op Bedrock. Met vragen als: Wat voor tips deel jij die men niet zelf kan lezen, bijvoorbeeld hier op Bedrock?, Wat is verduurzamen in jouw ogen? en Wat is de allerbelangrijkste tip om duurzamer te leven?

Op 14 maart 2021 was ik te gast in het radio programma van PPI Wageningen. We hebben een heel leuk gesprek gehad, in het Engels, over wat duurzaamheid voor mij is en makkelijke en praktische tips waar je meteen mee kunt beginnen. 

 

Je kunt het interview hier terug luisteren.