Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling! Daarom willen we je graag vragen om je klachten bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@groengraag.nl.

 

Leidt dit onverhoopt niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil

 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Klachten

GARANTIE & KLACHTEN

Garantie

Natuurlijk willen we dat je laaiend enthousiast bent als je een van onze programma’s volgt. Is dat niet het geval? Neem dan contact met ons op via info@groengraag.nl. Dan gaan we samen kijken wat we eraan kunnen doen.

 

Wij pakken de producten die je ontvang bij het programma zorgvuldig en met veel liefde in. Toch kan het voorkomen dat er een product kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Indien het gebrek binnen de garantie valt, zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

"Het is niet mijn doel om zoveel mogelijk programma's te verkopen. Het is mijn doel om samen de wereld te veranderen en ik geloof dat mijn programma's jou daarbij gaan helpen"