CO2-uitstoot waar je U tegen zegt en torenhoge energieprijzen; je hoort het bijna dagelijks in het nieuws en je weet dat de tijd rijp is om daar verandering in te brengen.

 

Het verduurzamen van je woning gaat niet altijd zonder slag of stoot. En ondanks dat we allemaal graag ons steentje bij willen dragen aan een betere wereld, is het soms best een uitdaging om dit voor elkaar te krijgen. Want waar begin en vooral, hoe?! Alles zelf uitzoeken en implementeren naast je drukke baan en gezin, blijkt nog best een klus! Dit is iets wat ik zelf ook heb ondervonden en daarom heb ik dit onlineprogramma samengesteld.

 

In dit programma laat ik je stap voor stap zien hoe je op een leuke en makkelijke manier energie kunt besparen in huis, zodat je energierekening met 20% tot 30% omlaag gaat en je ook een positief effect hebt op je CO2-uitstoot.

 

Naast alle informatie die ik met je deel krijg je van mij ook een handige box met producten (t.w.v. €20,50) thuis gestuurd, zodat je niet eerst naar de winkel hoeft om van jouw huis een energiezuinig walhalla te maken.

Deze producten vind je in de energiebespaarkit:

Binnen 1 a 2 werkdagen na aanschaf van het programma krijg jij de energiebespaarkit (t.w.v. €20,50) thuis gestuurd. Met de huidige energieprijzen bespaar je met deze kit alleen al:

Het programma behandelt deze thema’s

Mijn naam is Lisanne en ik wil jou op een leuke, efficiënte en vooral ook laagdrempelige manier helpen om jouw huis energiezuiniger te maken. Op zo’n manier dat het ook nog te combineren is met die veeleisende baan, verjaardagen en talloze ritjes naar het voetbalveld.

 

Met deze cursus heb je namelijk heel handig de mogelijkheid om op elk moment van de dag een module te volgen. Zo kun je mij zowel in de vroege ochtend, tijdens de lunch of diep in de nacht bij jou over de (digitale) vloer hebben, als jouw persoonlijke energiecoach, en mij (indien gewenst) honderd keer hetzelfde uit laten leggen.

Wie ben ik

Zo werkt het programma

Bij het afrekenen maak je meteen je inloggegevens aan en kun je gelijk aan de slag!

Onbeperkt toegang tot alle video’s
 

Alle uitleg in de video’s uitgeschreven, zodat je het ook kunt nalezen
 

Handige checklists, zodat je niets over het hoofd ziet

 

Energiebespaarkit (t.w.v. €20,50)

 

15% korting op alle artikelen in de webshop 
 

Onbeperkt de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een live Q&A (elke twee weken) en mij persoonlijk je vragen te stellen

 Dan is mijn programma ‘Makkelijk energie besparen in huis’ je op het lijf geschreven. In dit programma leer ik jou namelijk hoe je zonder poespas zelf energie kunt besparen en hoe je op die manier écht het verschil kunt maken.

Meten is weten

 

Isoleren

 

Ventileren

 

Verwarmen

 

Warm water

 

Koken

 

Verlichting

 

Koelen

Het programma bestaat uit acht verschillende thema’s die telkens een onderdeel van het huis behandelen. In totaal bevat het programma meer dan een uur aan videomateriaal, onderverdeeld in subonderwerpen met praktische video’s van maximaal 5 minuten. Op die manier kun jij op een superefficiënte manier de onderwerpen eruit pikken die voor jou (op dat moment) relevant zijn, zodat jij niet naar informatie over een vloerverwarming hoeft te luisteren als je die niet hebt. Dat is immers zonde van jouw energie ;)

 

Je vindt module’s over de volgende onderwerpen:

Energie besparen zónder bibberend onder een dekentje op de bank te zitten. Het kan!

En heb je een vraag? Dan kun je die mij gewoon stellen in de live Q&A's. Geld besparen op je energierekening was nog nooit zo makkelijk!

65,-

Automatisch de deur dicht doen met een handige deurdranger in een ruimte waar je verwarmt = 27 euro

    

2 minuten korter douchen met de overzichtelijke douchecoach = 36 euro

     

Geen verbruik meer van 9 liter per minuut maar 5 liter per minuut onder de douche = 80 euro

Alles in dit programma is erop gericht dat je minder energie gaat gebruiken, en hoe minder je gebruikt hoe minder je betaalt! Alles bij elkaar kan dat wel honderden euro’s op jaarbasis schelen!

Energie besparen draait niet alleen om geld. Het zorgt er namelijk ook voor dat de voetafdruk die we op onze aarde achterlaten daalt. Hierdoor creëren we een betere toekomst voor onszelf en de generaties na ons. En is dat niet waar het allemaal om draait?

65,-

Wat andere van het programma vinden 

"Leuke verfrissende tips, anders dan de standaard tips die ik online steeds voorbij zie komen."

"Overzichtelijke en duidelijke informatie. Fijn om niet alles zelf bij elkaar hoeven te zoeken, ik denk dat ik bepaalde onderwerpen anders nooit tegen gekomen was."

Anneke

Wendy

"Korte, to-the-point video’s waar ik snel en makkelijk mee aan de slag kan. Ik heb er al heel wat tips uit kunnen halen! "

Marieke

Wil jij ook geld besparen op je energierekening en je CO2-uitstoot verlagen? 

Geen kluservaring? No worries, in dit programma ga ik je geen tips geven waarvoor je een klusbedrijf nodig hebt, Zelfs als je twee linkerhanden hebt, kun je hier gewoon zelf mee aan de slag! (En dat scheelt natuurlijk ook in de kosten!)

Kortom, alleen de energiebespaarkit levert je al een besparing op van 143 euro!

 

Daarnaast ontvang je ook een super handige doorstroombegrenzer voor de kraan in de keuken, zodat je ook met het handen wassen niet onnodig veel water gebruikt :)

1.400+

5.000+

Samen hebben we al

euro bespaard

CO2 bespaard

Wat andere van het programma vinden 

"Ik ga vol vertrouwen het koude weer tegemoet! Heb zoveel geleerd van de video's, zoveel aangepast, kan niet wachten om mijn verbruik van dit jaar te kunnen vergelijken met vorig jaar."

"Zo gaaf!! Ik ben twee weken geleden begonnen en zie nu al een duidelijk verschil van mijn energieverbruik in mijn app van de energieleverancier!!"

Manon

Els

"Lisanne trapt geen openstaande deuren in, maar geeft je praktische tips. Tips die ik elders niet tegenkom en die wat mij betreft direct toe te passen zijn."

Wouter

Is het toch niet wat je zoekt? 100% geld terug

Twijfel je nog en kom je er achter dat het toch niet is wat je zoekt? Laat het mij binnen 14 dagen weten en je krijgt 100% je geld terug.