Het kan je niet ontgaan zijn: de energieprijs is ontzettend hard gestegen. 200/300 euro meer moeten betalen in de maand is geen uitzondering. Online vliegen de tips om energie te besparen je om de oren, maar wat als je er zelf niet zoveel kaas van hebt gegeten? Of als je helemaal geen zin hebt om uren te googelen voor tips (die achteraf misschien niet eens blijken te helpen)?

 

In dit programma ontvang je alle tips en tricks van gecertificeerd energiecoach Lisanne Moreau om jouw energieverbruik, en daarmee je energierekening, drastisch omlaag te krijgen. En het blijft niet alleen bij informatie: je ontvangt ook meteen uitleg over hóe je het moet doen, producten om energie te besparen, handige checklists die je kunt gebruiken om te checken of je niets vergeten bent, (extra) korting op nog meer artikelen om je huis te verduurzamen én onbeperkt de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een live Q&A om vragen te stellen aan een gecertificeerd energiecoach.

 

Dit programma bevat alles wat je nodig hebt om, zonder dat je er veel tijd in hoeft te stoppen, veel geld te besparen.

Deze producten vind je in de energiebespaarkit:

Binnen 1 a 2 werkdagen na aanschaf van het programma krijg jij de energiebespaarkit (t.w.v. €20,50) thuis gestuurd. Met de huidige energieprijzen bespaar je met deze kit alleen al:

Het programma behandelt deze thema’s

Zo werkt het programma

Druk hieronder op de knop, maak je meteen je inloggegevens aan bij de betaling en je kunt gelijk aan de slag!

Onbeperkt toegang tot alle video’s
 

Alle uitleg in de video’s uitgeschreven, zodat je het ook kunt nalezen
 

Handige checklists, zodat je niets over het hoofd ziet

 

Energiebespaarkit (t.w.v. €20,50)

 

15% (extra) korting op alle artikelen in de webshop, zoals de radiatorfolie en radiatorventilatoren, zo bespaar je dubbelop!
 

Onbeperkt de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een live Q&A (elke twee weken) en vragen te stellen aan een gecertificeerd energiecoach

In dit programma leer je hoe je zonder poespas zelf energie kunt besparen en hoe je op die manier écht het verschil kunt maken.

Meten is weten

Isoleren

Ventileren

Verwarmen

Warm water

Koken

Verlichting

Koelen

Het programma bestaat uit acht verschillende thema’s die telkens een onderdeel van het huis behandelen. In totaal bevat het programma meer dan een uur aan videomateriaal, onderverdeeld in subonderwerpen met praktische video’s van maximaal 5 minuten. Op die manier kun jij op een superefficiënte manier de onderwerpen eruit pikken die voor jou (op dat moment) relevant zijn.

 

Je vindt module’s over de volgende onderwerpen:

Energie besparen zónder bibberend onder een dekentje op de bank te zitten. Het kan!

En kom je ergens niet uit? Dan kun je gewoon je vragen stellen tijdens de live Q&A's (om de week) met een gecertificeerd energiecoach. Geld besparen op je energierekening was nog nooit zo makkelijk!

€65,-

Automatisch de deur dicht doen met een handige deurdranger in een ruimte waar je verwarmt = 27 euro

    

2 minuten korter douchen met de overzichtelijke douchecoach = 36 euro

     

Geen verbruik meer van 9 liter per minuut maar 5 liter per minuut onder de douche = 80 euro

Maandelijkse voorschot van 100 naar 300 euro? Met dit programma ga jij hem zonder in te leveren op comfort weer naar beneden brengen, zodat je weer geld overhoudt voor andere dingen. 

Energie besparen draait niet alleen om geld. Het zorgt er namelijk ook voor dat de voetafdruk die we op onze aarde achterlaten daalt. Hierdoor creëren we een betere toekomst voor onszelf en de generaties na ons. En is dat niet waar het allemaal om draait?

Wat anderen van het programma vinden 

"Leuke verfrissende tips, anders dan de standaard tips die ik online steeds voorbij zie komen."

"Overzichtelijke en duidelijke informatie. Fijn om niet alles zelf bij elkaar hoeven te zoeken, ik denk dat ik bepaalde onderwerpen anders nooit tegen gekomen was."

Anneke

Wendy

"Korte, to-the-point video’s waar ik snel en makkelijk mee aan de slag kan. Ik heb er al heel wat tips uit kunnen halen! "

Marieke

Ga aan de slag met energie besparen in huis en verlaag je energierekening met 30% 

Geen kluservaring? No worries, in dit programma ga ik je geen tips geven waarvoor je een klusbedrijf nodig hebt. Zelfs als je twee linkerhanden hebt, kun je hier gewoon zelf mee aan de slag! (En dat scheelt natuurlijk ook in de kosten!)

Kortom, alleen de energiebespaarkit levert je al een besparing op van 143 euro!

 

Daarnaast ontvang je ook een super handige doorstroombegrenzer voor de kraan in de keuken, zodat je ook met het handen wassen niet onnodig veel water gebruikt :)

3.200+

8.000+

Samen hebben we al

euro bespaard

CO2 bespaard

Wat andere van het programma vinden 

"Ik ga vol vertrouwen het koude weer tegemoet! Heb zoveel geleerd van de video's, zoveel aangepast, kan niet wachten om mijn verbruik van dit jaar te kunnen vergelijken met vorig jaar."

"Zo gaaf!! Ik ben twee weken geleden begonnen en zie nu al een duidelijk verschil van mijn energieverbruik in mijn app van de energieleverancier!!"

Manon

Els

"Lisanne trapt geen openstaande deuren in, maar geeft je praktische tips. Tips die ik elders niet tegenkom en die wat mij betreft direct toe te passen zijn."

Wouter

Is het toch niet wat je zoekt? 100% geld terug

Twijfel je nog en kom je er achter dat het toch niet is wat je zoekt? Laat het mij binnen 14 dagen weten en je krijgt 100% je geld terug.

Hoeveel geld ga je nog laten liggen? 

3 redenen om het programma direct aan te schaffen

Alle informatie bij elkaar op een overzichtelijke plek, zodat je niet uren op het internet hoeft te zoeken naar informatie en tips.

 

Het wordt kouder, je energieverbruik gaat omhoog, het is nu het perfecte moment om te voorkomen dat je energierekening sky high gaat!

 

Je ontvangt meteen producten in huis die je helpen met energie besparen en daarnaast ontvang je ook nog eens korting op andere producten die je helpen om nóg meer energie te besparen! Geld besparen in het quadraat dus.

Dit programma wordt gegeven door Lisanne Moreau - Poelstra, oprichter van Groen Graag, moeder van twee en gecertificeerd energiecoach.

Over Lisanne Moreau - Poelstra

Bekend van