Ben jij er klaar mee om je af te vragen of de producten die je op je huid smeert je hormoonhuishouding kunnen beïnvloeden? Of vraag jij je af of je kinderen schadelijke stoffen inademen als je net het huis hebt gepoetst? 

 

De Groen Huis Detox is speciaal voor jou als je: 

Groen Huis Detox

In slechts 5 weken, 1 à 2 uur per week, laat ik jou zien hoe je je huis stap voor stap kunt verduurzamen. Je kunt dit precies aanpassen aan jouw situatie en jouw behoefte.

Om de week een Q&A: je kunt live al je vragen aan mij stellen over jouw persoonlijke situatie 

Het programma behandelt deze thema’s

Werkboek met meer dan 20 concrete opdrachten: je gaat de zojuist geleerde informatie meteen toepassen op jouw eigen huishouden zodat het meteen persoonlijk en toepasbaar wordt.

5 videomodules: je gaat de diepte in in verschillende ruimtes in huis, zodat jij op een makkelijke en laagdrempelige manier stap voor stap met verduurzaming van de ruimte aan de slag kunt.

Wat houdt je tegen om die duurzame lifestyle neer te zetten? Waarschijnlijk heb je al veel informatie gelezen maar ben je nog steeds niet waar je zou willen zijn. In deze les gaan we blokkades doorbreken, zodat we de weken hierna succes na succes boeken.

Waarom dit programma uniek is

Je kunt ontzettend veel lezen over duurzaamheid, maar als je er niet van in de actiestand gaat blijft het bij dromen. Dat ga je tijdens dit programma niet doen! Elke week krijg je toegang tot een nieuwe les waarin ik je ga voorzien van informatie en opdrachten, zodat je er ook echt meteen mee aan de slag kan.

In dit programma ga je niet alleen maar kijken naar hoe jij je huishouden maximaal kunt verduurzamen, je gaat kijken naar hoe je de ruimte kunt transformeren naar een ruimte waar jij optimaal kunt ontspannen en weer opladen, door middel van duurzame producten en toepassingen. Jij blij en de aarde blij. Een win-win situatie dus.

Wil jij thuis verduurzamen maar weet je niet waar je moet beginnen?

Toen ik zwanger was van onze oudste las ik overal dat je geen gewoon wasmiddel kon gebruiken voor de babykleertjes omdat dat niet goed is voor hun huid. Maar wil ik het dan wel gebruiken voor mijn eigenhuid? En zo begon mijn zoektocht naar natuurlijke huishoudelijke artikelen. We aten al biologisch, maar wat konden we nog meer doen?

 

De omslag kwam toen ik mij losmaakte van alle duurzaamheidsboeken en duurzaamheidsgoeroes en echt begon in te tunen op mijn eigen omgeving en mijn eigen behoeftes. Ik bekeek elke ruimte in huis afzonderlijk en trok mijn eigen plan, op basis van alle informatie die ik eerder over duurzaamheid had geleerd.

 

En wat gebeurde er? Er gebeurde veel meer dan alleen het vervangen van producten. De hele sfeer en energie in huis veranderde. Van een gemiddeld, niet bijzonder huis naar een huis waarin ik kon opladen na een drukke dag. En dat gun in jou ook!

Wie ben ik

€157,-

Je slaapkamer is een ontzettend belangrijke ruimte binnen je huis, dit is de plek waar je tot rust komt, weer kunt opladen. We gaan aan de slag met de ruimte zelf, je kleding, en het bedtextiel. 

Met een totale waarde van €1.154,-

Zo werkt het programma

Het is een online programma, bestaande uit videomodules en een werkboek. Mocht je niet van video’s kijken houden dan staat de transcriptie ook online, dus je kunt het (na)lezen in je eigen tempo.

 

Bij het afrekenen maak je meteen inloggegevens aan, en kun je gelijk beginnen.

Werkboeken met meer dan 20 opdrachten

Om de week een Q&A

Onbeperkt toegang tot de lessen en de Q&A's

Videomodules

Veel gestelde vragen

Past het toch niet bij je? 100% geld terug

Twijfel je nog en kom je er achter dat het toch niet is wat je zoekt? Laat het mij binnen 14 dagen weten en je krijgt 100% je geld terug.

Wat andere van het programma vinden 

"Het is een ontzettend waardevol programma om een duurzame basis in huis te kunnen leggen. Zoveel dingen waar ik nog nooit over na had gedacht"

"Ik ben nog met het programma bezig, heb nu les 2 af, maar ik wilde laten weten dat ik super veel verschil merk! Niet alleen in de inrichting en producten maar ook hoe ik mij binnenshuis voel"

Een mix tussen duurzaamheid, spiritualiteit én knalhard actie nemen

Niet duurzaamheid, maar JIJ staat op nummer 1

Voordelen van een duurzaam huishouden:

Geen overload aan plastic verpakkingen meer in huis

Een huis waarin je kunt opladen

Simone

Anne

t.w.v. €495,-

t.w.v. €199,-

t.w.v. €49,-

t.w.v. €147,-

Bonus module

NU voor  €157,-

Het is beter voor de aarde

Creeër kamer voor kamer een gezonde, eco vriendelijke thuisomgeving waar jij optimaal kunt ontspannen en weer opladen

Vertrouwen in de producten die je gebruikt

Geen overload aan plastic verpakkingen meer in huis

Je badkamer is vaak een ruimte met veel plastic potjes en tubes. Wat heb je eigenlijk allemaal in huis en wat heb je daarvan echt nodig? En kan het misschien ook zonder al dat plastic? En wat zit er nou echt in? Het is hoog tijd om de badkamer eens goed op te ruimen! 

Ze noemen de keuken ook wel het hart van het huis, een plek die je dus zeker niet mag vergeten! Je gaat aan de slag met producten, recepten en de indeling van de keuken. Wist je bijvoorbeeld dat je voedselverspilling tegen kunt gaan met behulp van de indeling van je koelkast?

De woonkamer is een multifunctionele ruimte. Zo kijk je er tv, leest een boek, ontvangt visite en ontspan je er na een lange werkdag. Hoe leuk is het om je idealen en leefstijl via je woonstijl in de woonkamer terug te zien? 

Les 1: Intunen in jezelf

Les 2: De Badkamer

Les 3: De Slaapkamer

Les 4: De keuken

Les 5: De woonkamer

Aan het einde van de Groen Huis Detox heb jij

De kennis om producten te kunnen herkennen die mogelijk schadelijk zijn voor je eigen gezondheid of voor het milieu

Minstens 50% van je plastic afval verminderd zodat je minder bijdraagt aan de plastic soep 

Een groen en gezond huis dat past bij jouw wensen en behoeftes

Kleding

Beddengoed

Natuurlijke verzorgingsproducten

Verpakkingsvrije verzorgingsproducten

Keukentextiel

Schoonmaakartikelen

Nieuwe/tweedehands meubels

Bloemen/planten

Mindfulness

Ideaalplaatje

een gezonde en duurzame thuisomgeving wilt creëren voor jezelf en voor je kinderen 

zwanger bent en je thuisomgeving wilt verduurzamen voor de komst van de baby

bezorgd bent over de impact van je huis- en levensstijlkeuzes op de aarde

Als je je herkent in een van de bovenstaande punten ben je op de juiste plek! Ik ga je precies vertellen hoe de Groen Huis Detox je zal helpen door je de inspiratie en ondersteuning te geven die je nodig hebt om een groen en gezond huis en levensstijl te creëren.

Vertrouwen in de producten die je gebruikt en de manier hoe jij je huishouden invult 

Dekbed

Matras

Milieuvriendelijk wassen

Wasmiddel

Verschillende verpakkingen

Biologisch/lokaal/seizoensgroente

Kaarsen

Accessoires

Extra bonus kinderen module: je leert alles over verduurzamen samen met kleine kinderen, zodat het geen gevecht meer wordt maar dat je het samen gaat doen. Hoe klein je kinderen ook zijn. 

Onbeperkt toegang tot het programma: je kunt het programma in je eigen tempo kunt volgen en je kunt het er later ook altijd weer bij pakken.

Bonus module: Kinderen

In deze bonusmodule vind je alles over duurzaamheid met betrekking tot kinderen. Deze module is geschreven voor de leeftijd van 0 tot ongeveer 6 jaar. De lessen zijn allemaal los van elkaar te lezen/maken, zo kun je er zelf uitpakken wat voor jou van toepassing is.

Babyuitzet

Baby/kinderkamer

Luiers

Verzorgingsproducten

Shoplist per ruimte: je ziet op een makkelijke manier waar je iets kunt kopen mét exclusieve kortingscodes, het bedrag voor dit programma verdien je met gemak weer terug! 

Shoplists met kortingcodes

t.w.v. €199,-

Honderden euro's bespaard op het verduurzamen van je huishouden en daar heb je nog jaren plezier van

Duurzame producten

t.w.v. €65,-

5 pakketten met duurzame producten: je ontvangt elke week een pakket met de post met duurzame producten (met een totale waarde van 65 euro!) die in die les besproken worden.

Ontvang alle informatie én producten om jouw duurzame lifestyle tot een succes te brengen

"Ik voel mij elke week even jarig als er zo'n leuk pakketje binnen komt en ik weer aan de slag kan met een nieuwe les!"

Vera