Verlang jij er ook zo naar om thuis te komen in een fijn en gezond huis na een drukke dag op je werk? Thuiskomen in niet alleen een opgeruimd huis, maar ook een huis waar je met een gerust hart kunt adem halen en waar je jezelf echt weer kunt opladen. Een huis zonder schadelijke stoffen in de lucht, met minder plastic om je heen, en vooral een huis waar een gezonde en prettige energie hangt. Hoe heerlijk zou het zijn om een huishouden te hebben dat voor jou werkt in plaats van andersom. Kortom, een groen en duurzaam thuis waar jij en je gezin zich goed voelen.

 

Je herkent het vast wel, al die plastic verpakkingen komen je neus uit. En je bent er klaar mee om je telkens maar weer af te vragen of je verzorgingsproducten goed zijn voor je lijf en het milieu. Je vraagt je af of de producten die je op je huid smeert je hormoonhuishouding kunnen beïnvloeden en of je kinderen schadelijke stoffen inademen als je net het huis hebt gepoetst. Maar hoe moet je beginnen om hier verandering in te brengen?

 

Het antwoord is makkelijker dan je denkt: stop met twijfelen en begin met leven! Stel het niet langer uit en start vandaag nog met jouw persoonlijke en duurzame lifestyle. Voel je je soms een beetje overweldigd in de jungle van duurzaamheidsproducten en -adviezen en heb je geen idee waar je moet beginnen? Met het Groen Huis Detox-programma is dat helemaal niet zo moeilijk en zet jij op een leuke en vooral ook heel makkelijke manier jouw duurzame lifestyle neer. 

Groen Huis Detox

In slechts 5 weken, met zo’n 1 à 2 uur per week, laat ik jou zien hoe je je huis stap voor stap kunt verduurzamen op een manier die past bij jouw situatie en jouw behoeftes. Het Groen Huis Detox-programma bestaat uit vijf modules en is gecreëerd vanuit het idee dat verduurzamen leuk en vooral niet te moeilijk moet zijn. Op een praktische en toegankelijke manier worden per module bruikbare informatie en tips gepresenteerd waar je direct mee aan de slag kunt. En met de handige shoplists en de pakketjes met duurzame producten die Groen Graag voor je heeft samengesteld hoef je het uitzoekwerk zelf niet meer te doen. De pakketjes zijn dus niet alleen leuk om te ontvangen, ze besparen je ook nog eens veel tijd en moeite. Ideaal! Dit programma is dan ook met recht een must have voor iedere drukke moeder (of vader).

 

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen: 

Het programma behandelt deze thema’s

5 videomodules: de vier belangrijkste woonruimtes komen uitgebreid aan bod, zodat jij op een makkelijke en laagdrempelige manier stap voor stap met die ruimte aan de slag kunt.

    

5 superhandige pakketten met duurzame producten: wekelijks stuur ik je een brievenbuspakket met bruikbare en duurzame producten die in de modules besproken worden. De pakketten hebben een totale waarde van €65 (!) en zijn onmisbaar voor iedereen die duurzamer wil leven! En wie wordt er nou niet blij van een wekelijks pakket met allemaal leuke (nieuwe) producten die je kunt uitproberen?

     

Om de week een Q&A: iedere twee weken krijg jij de mogelijkheid om live al je vragen aan mij stellen over jouw persoonlijke duurzaamheidsreis.

     

Shoplist per woonruimte: de shoplists laten op een overzichtelijke manier zien waar je iets kunt kopen mét exclusieve kortingscodes. Het bedrag voor dit programma verdien je dus met gemak weer terug!

       

Werkboek met maar liefst meer dan 20 leuke en duidelijke opdrachten: je gaat de zojuist geleerde informatie meteen toepassen op jouw eigen huishouden zodat het gelijk persoonlijk en toepasbaar wordt. Zo verdwijnt de informatie niet naar de achtergrond, maar kun je er langzaam een gewoonte van maken.

     

Onbeperkt toegang tot het programma: je kunt het programma stressvrij in je eigen tempo volgen en je kunt het er later ook altijd weer bij pakken. Ideaal voor als je het even wat drukker hebt of toch nog wat na wilt lezen.

    

Extra bonusmodule over kinderen: je leert alles over mooie en duurzame opties voor (verzorgings)producten voor kleine kinderen, zoals luiers, babyuitzet en items voor in de baby-/kinderkamer. Ook leer je hoe je op een speelse manier kunt verduurzamen samen met kleine kinderen. Hoe klein je kids ook zijn, deze module laat je zien dat verduurzamen echt niet altijd zo’n struggle hoeft te zijn en dat samen verduurzamen veel leuker is. Hoe meer (duurzame) zielen, hoe meer vreugd!

Je hebt waarschijnlijk al het een en ander gelezen over duurzaamheid, maar wat houdt je tegen om die duurzame lifestyle neer te zetten? Of misschien heb je al wat stappen gezet op dat vlak, maar ben je nog steeds niet waar je zou willen zijn. In deze les gaan we die blokkades doorbreken, zodat we een goede basis kunnen leggen voor de komende weken. Succes gegarandeerd!

Wat maakt dit programma zo uniek?

Je kunt ontzettend veel lezen over duurzaamheid, maar als je er niet van in de actiestand gaat blijft het bij dromen. Maar wees gerust (of gewaarschuwd?): passief achteruit leunen ga je tijdens dit programma niet doen! Elke week krijg je toegang tot een nieuwe les die barstensvol praktische informatie en concrete opdrachten zit. En dat is fijn, want dan kan je er ook echt meteen mee aan de slag. It’s time for action!

In dit programma ga je niet alleen maar kijken naar hoe jij je huishouden maximaal kunt verduurzamen, je gaat ook kijken naar hoe je de ruimte kunt transformeren naar een ruimte waar jij optimaal kunt ontspannen en weer opladen. Uiteraard met behulp van fijne duurzame producten en toepassingen. Jij blij en de aarde blij. Een win-winsituatie dus.

Verlang jij ook naar een groen duurzaam huis?

Toen ik zwanger was van mijn eerste kindje las ik overal dat je geen gewoon wasmiddel kon gebruiken voor de babykleertjes, omdat dat niet goed is voor de delicate babyhuid. Hier schrok ik van, want als het niet goed is voor mijn kinderen, wil ik dat product dan wel gebruiken voor mezelf? Het zaadje was gepland en mijn zoektocht naar natuurlijke (huishoudelijke) producten begon. Met biologisch eten waren we al begonnen, maar wat konden we nog meer doen?

 

Stapels boeken, talloze blogs en vlogs, alles heb ik wel gelezen en bekeken. Maar het grote omslagpunt kwam pas toen ik mij losmaakte van al die duurzaamheidsboeken en -goeroes en echt begon in te tunen op mijn eigen omgeving en mijn eigen behoeftes. Wat wilde ik nou eigenlijk zelf? Wat hadden ik en mijn gezin nou écht nodig? Ik bekeek elke ruimte in huis afzonderlijk en trok mijn eigen plan. Op basis van alle informatie die ik eerder over duurzaamheid had geleerd bepaalde ik wat ik kon veranderen in die ruimte. Ik ging van denken naar doen en pakte alles aan.

 

En weet je wat, er gebeurde veel meer dan alleen het simpelweg vervangen van producten. De hele sfeer en energie in huis veranderde. Van een gemiddeld, niet bijzonder huis naar een huis waarin ik mij kon opladen na een drukke dag. Een huis waarin ik mij goed voelde en dat mij energie gaf. En precies dát gun ik jou ook!

Wie ben ik

€157,-

Je slaapkamer is een ontzettend belangrijke ruimte binnen je huis, dit is de plek waar je tot rust komt en waar je je weer kunt opladen voor de volgende dag. In deze module pakken we de hele slaapkamer aan, niet alleen de ruimte zelf, maar ook je kleding, en je bedtextiel. Met behulp van deze module zal je slaapkamer hierna aanvoelen als een oase van rust.

Zo werkt het programma

Het Groen Huis Detox-programma is een onlineprogramma, bestaande uit videomodules en een werkboek. Naast de onlinemodules krijg je ook iedere week een pakketje thuisgestuurd met handige en duurzame producten afgestemd op de module waar je die week mee bezig bent. Maar dat is niet het enige, het programma staat namelijk bol van de bruikbare kennis, tips en producten, en bevat de volgende onderdelen:

Vijf videomodules die je helpen de verschillende ruimtes in je huis aan te pakken

       

Een wekelijks brievenbuspakket met fijne duurzame producten ter waarde van €65,-

      

Superhandige shoplists mét kortingscodes

        

Om de week een Q&A-sessie waarin je al je vragen kunt stellen

            

Een werkboek met meer dan 20 (!) leuke en leerzame opdrachten

            

Bonusmodule

         

Onbeperkt toegang tot de modules en de Q&A’s

Veel gestelde vragen

Past het toch niet bij je? 100% geld terug

Twijfel je nog en kom je er achter dat het toch niet is wat je zoekt? Laat het mij binnen 14 dagen weten en je krijgt 100% je geld terug.

Wat andere van het programma vinden 

"Het is een ontzettend waardevol programma om een duurzame basis in huis te kunnen leggen. Zoveel dingen waar ik nog nooit over na had gedacht."

"Ik ben nog met het programma bezig, heb nu les 2 af, maar ik wilde laten weten dat ik super veel verschil merk! Niet alleen in de inrichting en producten maar ook hoe ik mij binnenshuis voel."

Een mix tussen duurzaamheid, spiritualiteit én keihard actie ondernemen

Niet duurzaamheid, maar JIJ staat op nummer 1

Het Groen Huis Detox-programma is echt iets  voor jou als je: 

Simone

Anne

 €157,-

Creeër kamer voor kamer een gezonde, eco vriendelijke thuisomgeving waar jij optimaal kunt ontspannen en waar je je weer kunt opladen.

Je badkamer is vaak een ruimte met veel plastic potjes en tubes. Maar wat heb je eigenlijk allemaal in huis en wat heb je daarvan echt nodig? Kan het misschien ook zonder al dat plastic? En wat zit er nou echt in al die producten? Het is hoog tijd om de badkamer eens goed op te ruimen en plaats te maken voor duurzame alternatieven.

De keuken wordt ook wel het hart van het huis genoemd, een plek die je dus zeker niet mag vergeten! In deze module ga je aan de slag met producten, recepten en de indeling van de keuken. Wist je bijvoorbeeld dat je voedselverspilling tegen kunt gaan met behulp van de indeling van je koelkast?

De woonkamer is een heerlijke multifunctionele ruimte. Je kijkt er tv, leest er een boek, ontvangt er visite en je ploft er op de bank na een lange werkdag. Het is een ruimte waar je dus best wel wat uren doorbrengt, en hoe leuk is het dan om je idealen en leefstijl via je inrichting in de woonkamer terug te zien? In deze module neem ik je mee in de leuke wereld van duurzame interieurs en styling.

Les 1: Een frisse start

Les 2: De Badkamer

Les 3: De Slaapkamer

Les 4: De keuken

Les 5: De woonkamer

Aan het einde van het Groen Huis Detox-programma heb jij

een groen en gezond huis dat past bij jouw wensen en behoeftes

  

honderden euro's bespaard op het verduurzamen van je huishouden. En dat is iets waar je nog jaren plezier van zult hebben!

   

minstens 50% van je plastic afval verminderd. Yes, vaarwel plastic troep!

     

de kennis om producten te herkennen die schadelijk kunnen zijn voor je eigen gezondheid en het milieu

    

een goed en vertrouwd gevoel bij de producten die je gebruikt en de manier hoe jij je huishouden invult

Beddengoed

       

Dekbed

Natuurlijke verzorgingsproducten

    

Verpakkingsvrije verzorgingsproducten

Keukentextiel

      

Schoonmaakartikelen

Nieuwe/tweedehands meubels

      

Bloemen/planten

Mindfulness

    

Ideaalplaatje

een gezondere en duurzamere thuisomgeving wilt creëren voor jezelf én voor je gezin

         

zwanger bent en je thuisomgeving wilt verduurzamen voor de komst van de baby

     

bezorgd bent over de impact van jouw huishoudelijke keuzes op de aarde

Matras

      

Kleding

Milieuvriendelijk wassen

        

Wasmiddel

Verschillende verpakkingen

       

Biologisch/lokaal/seizoensgroente

Kaarsen

     

Accessoires

Bonus module: Kinderen

Als kers op de taart ontvang je ook nog een bonusmodule over duurzaamheid en kinderen. Deze module is geschreven voor kinderen van de leeftijd van 0 tot ongeveer 6 jaar. De hoofdstukken van deze module zijn allemaal los van elkaar te lezen/maken, zo kun je er zelf uitpakken wat voor jou van toepassing is. Niet alleen handig voor ouders (in spé), maar ook voor duurzaamheid minnende ooms, tantes, opa’s, oma’s, enzovoorts

Babyuitzet

      

Baby/kinderkamer

Luiers

      

Verzorgingsproducten

Schrijf je in en ontvang alle informatie én alle producten om jouw duurzame lifestyle tot een succes te brengen

"Ik voel mij elke week even jarig als er zo'n leuk pakketje binnen komt en ik weer aan de slag kan met een nieuwe les!"

Vera

Bij het afrekenen maak je gelijk inloggegevens aan en staat les 1 voor je klaar. Binnen 1-2 werkdagen ontvang je je eerste brievenbuspakket met duurzame producten.