Denk jij ook vaak "Ik woon niet in een grote stad, zulke winkels heb ik niet in de buurt"? 

 

Lijkt het in de boeken die je leest vaak zo simpel "gewoon je boodschappen halen bij een zero waste store" maar denk jij continu "Dat kan niet waar ik woon"? 

 

Dan heb ik goed nieuws, want het kan namelijk wel! Een duurzame lifestyle is helemaal niet afhankelijk van waar je woont, alleen maar afhankelijk van wat je doet. 

Duurzame Stadsplattegrond

Ontvang een op maat gemaakt advies vanuit je eigen woonplaats om je eigen footprint te verkleinen, zonder dat je het helemaal zelf hoeft uit te vinden.

Ben je specifiek opzoek naar bepaalde producten die niet bij jouw in de buurt in een fysieke winkel te verkrijgen zijn? Dan vind je ook adressen van betrouwbare online webshops waar je terecht kunt. 

Een lijst met winkels waar je terecht kunt met duurzame producten/diensten op fietsafstand

Wil je wel duurzaam inkopen maar weet je niet waar je bij jou in de buurt terecht kunt?

Ik irriteerde mij er mateloos aan: las ik weer een boek over hoe je duurzamer kon leven, hadden ze het over allemaal winkels die niet bij mij in de buurt zaten! Hallo! Ik woon in een dorp niet in een grote stad!

 

Toch bleek het achteraf heel erg mee te vallen, toen ik er écht in ging duiken en alles tot de puntjes uitzocht. Ook bij mij in de buurt zaten genoeg winkels en initiatieven om duurzamer te kunnen leven!

 

Inmiddels heb ik er aardige handigheid in gekregen en weet ik precies waar ik moet zoeken om de parels tegen te komen die je, als je vluchtig een keer googled, niet snel vindt. En weet je? Ik vind het ook nog eens heel erg leuk om het helemaal uit te zoeken!

 

Heb jij dus geen tijd en/of zin om het helemaal uit te zoeken? Laat mij het voor je doen! Ik ga enthousiast voor je aan de slag!

Wie ben ik

€47,-

Zo werkt het

Wanneer je de Duurzame Stadsplattegrond aanschaft ontvang je een bevestiging per email. In die email vind je een link naar een vragenlijst, in die vragenlijst stel ik je een aantal vragen zodat ik het nog meer op jouw situatie kan afstemmen. 

 

Hierna ga ik voor jou aan de slag! Na 2-3 werkdagen ontvang je jouw gepersonaliseerde Duurzame Stadsplattegrond via de mail. 

 

Heb je na aanleiding van jouw plattegrond nog vragen of ben je naar iets specifieks opzoek? Je mag mij altijd mailen. 

Wat andere van de Duurzame Stadsplattegrond vinden 

"Super leuk!

Winkels vlakbij mij waar ik het bestaan nog niet van wist"

"Ik krijg gelijk zin om
de winkels te bezoeken. Er staan een aantal nieuwe adresjes tussen waar ik zeker eens een kijkje ga nemen!"

Manon

Iris

NU voor  €47,-

Of je nou in een klein dorp woont of een grote stad, duurzaamheid is altijd dichterbij dan je denkt 

Een los rapport met meer informatie over de producten/merken van die winkel

Ontvang alle winkels bij jou in de buurt op een handig overzicht om jouw duurzame lifestyle tot een succes te brengen

"Bedankt voor de plattegrond! Vind hem top en ga er komend weekend eens 1 proberen.

Die landwinkels..ik had geen idee"

Jeske