duurzaam bedrijf

Hoe vind je een baan bij een duurzaam bedrijf?

Er zijn veel verschillende manieren hoe je een verschil in de wereld kunt maken. Door, bijvoorbeeld, zelf thuis aan de slag te gaan, bedrijven die zich ervoor inzetten te steunen, maar ook door een baan te kiezen bij een bedrijf die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Hoe je zo’n baan kunt vinden? In deze blog ga ik je daar meer over vertellen! 

Werken bij een duurzaam bedrijf

Door te kiezen voor een baan bij een duurzaam bedrijf draag je bij aan het verduurzamen van Nederland, of als het een internationaal bedrijf is: de wereld! Zeker als je thuis veel met duurzaamheid bezig bent kan het fijn zijn om het ook door te trekken naar je werk. Natuurlijk kan je ook proberen om duurzaamheid op een hoge plek te laten komen op de agenda binnen het bedrijf waar je nu werkt (als dat op dit moment nog niet het geval is), maar mocht je op veel weerstand stuiten kan dat ook ervoor zorgen dat je met steeds meer tegenzin naar je werk gaat. 

Andersom kan natuurlijk ook: beginnen met een duurzame baan en die filosofie steeds meer doortrekken naar je privé leven. 

Kortom, reden genoeg om te willen werken bij een duurzaam bedrijf. 

Duurzame vacaturebank

Natuurlijk kun je bij elk duurzaam bedrijf die je kent gaan kijken op de website of ze vacatures open hebben staan. Het voordeel van een vacaturebank is dat je ook bedrijven voorbij ziet komen die je nog niet kent. 

Greenjobs.nl is een vacaturebank met alleen maar duurzame vacatures. Ze zien het als hun missie om om meer mensen aan een duurzame baan te helpen. Perfect dus om jouw volgende baan op uit te zoeken! Wordt het marktonderzoeker voor duurzame energie? Projectmanager Energietransitie? Bij Greenjobs.nl vind je alle groene vacatures op een rijtje en kun jij met een gerust hart aan het solliciteren slaan!

Blogs die je misschien ook leuk vindt:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *