Groen Graag Zakelijk

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) voor moderne bedrijven is tegenwoordig ontzettend belangrijk. We zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid niet alleen een trend is, maar een essentieel onderdeel van zakelijk succes. Daarom helpen we bedrijven graag hun werknemers te betrekken bij duurzame praktijken en hun bedrijfsstrategieën te transformeren.

De kracht van waardering en duurzaamheid

Samen sparren? Neem contact met ons op voor meer informatie of om samen een plan te ontwikkelen dat past bij de doelen en waarden van jouw bedrijf/organisatie.  Contact opnemen kan via het formulier of ons een email te sturen op info@groengraag.nl

Duurzaamheid bereik je niet alleen met top-down benaderingen en beleidsvoorschriften. Bij Groen Graag zijn wij ervan overtuigd dat duurzaamheid begint bij de werknemers. Het zijn de medewerkers die de drijvende kracht zijn achter echte verandering. Wie kan hen beter motiveren om actie te ondernemen dan hun collega's op de werkvloer?

Een nieuwe benadering van duurzaamheid

Naam  
E-mailadres  
Onderwerp  
Bericht  

Heb je als bedrijf ooit overwogen om je waardering voor je medewerkers te tonen op een manier die zowel hen als het milieu ten goede komt? Bij "Groen Graag Zakelijk" helpen we je graag om de band met je werknemers te versterken door duurzame gebaren van waardering. Onze benadering is niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor de betrokkenheid van je medewerkers.

Contact