Blader door de onderstaande veelgestelde vragen voor antwoorden op de meest voorkomende vragen over onze programma's. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

 

Wat heb ik nodig om een programma te volgen?

Alles wat je nodig hebt is een computer, tablet of telefoon en internet om in te loggen. En natuurlijk een goede dosis enthousiasme ;)

 

Wanneer kan ik met een programma beginnen?

Je kunt op elk moment beginnen met een programma van Groen Graag.

 

Hoe lang behoud ik toegang tot een programma?

Je behoudt onbeperkt toegang tot je aangeschafte programma. Zo kun je de informatie op elk gewenst moment raadplegen. Daarnaast ben je altijd welkom om deel te nemen aan onze online Q&A-sessies.

 

Is het mogelijk om een programma eerst in te kijken voordat ik het aanschaf?

Ja, dat is zeker mogelijk! Kies bij de betaalmogelijkheden op de afrekenpagina voor "Eerst proberen, dan betalen." De proefperiode van 14 dagen begint op de dag van inschrijving, en na deze periode ontvang je de factuur per e-mail.

 

Wat als het programma toch niet bij mij past?

Als je het programma direct hebt aangeschaft en het voldoet niet aan je verwachtingen, stuur dan binnen 14 dagen een e-mail naar info@groengraag.nl om een terugbetaling aan te vragen. Je krijgt het volledige bedrag binnen twee weken terug op je rekening.

Veelgestelde Vragen

"Het is niet mijn doel om zoveel mogelijk programma's te verkopen. Het is mijn doel om samen de wereld te veranderen en ik geloof dat mijn programma's jou daarbij gaan helpen"