Stream jezelf naar een groen, gezond en duurzaam huis

Waarom zou je niet een avondje films of series kijken combineren met het creëren van een groen, gezond en duurzaam huis? Bij Groen Graag, een nieuwe streamingdienst, bieden we precies dat: een unieke ervaring waarbij entertainment en duurzaamheid samenkomen. Ontdek onze verzameling positieve en inspirerende documentaires over verduurzaming, variërend van het bouwen van een duurzaam huis tot het omarmen van een langzamer leven.

Een documentaire zorgt er vaak echter niet meteen voor dat je zelf ook duurzamer gaat leven, maar daar hebben we onze praktische masterclasses voor! Maandelijks worden er live masterclasses aangeboden die je helpen bij het implementeren van diverse onderwerpen, zoals gedragsverandering, het belang van duurzame kaarsen, of het gebruik van natuurlijke verzorgingsproducten.

Bij Groen Graag geloven we in de kracht van kleine stappen naar een groenere toekomst. Dus sluit je aan bij ons terwijl we groeien en samen de weg verkennen naar een meer duurzame levensstijl. Verander jouw kijk op entertainment terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een betere wereld.

Bekijk mooie en inspirerende documentaires

Licht groen

25 Per jaar
  • Inspirerende en positieve documentaires
  • Elke maand praktische masterclasses waarmee je direct aan de slag kunt
  • Ontvang exclusieve kortingscodes en shop je favoriete duurzame producten en diensten met korting
Populair

Donker groen

50 Per jaar
  • Inspirerende en positieve documentaires
  • Elke maand praktische masterclasses waarmee je direct aan de slag kunt
  • Ontvang exclusieve kortingscodes en shop je favoriete duurzame producten en diensten met korting
  • Toegang tot de mini-programma's Duurzaam opvoeden en Douchekostenwijzer
  • Toegang tot de uitgebreide programma's Groen Huis Detox en Makkelijk Energie Besparen

En ga zelf aan de slag aan de hand van praktische masterclasses

Veel gestelde vragen

Nee, het lidmaatschap loopt niet automatisch door na een jaar. Na de periode van één jaar zal je lidmaatschap vervallen. Je ontvangt van tevoren een e-mail waarin wordt gevraagd of je je lidmaatschap wilt verlengen voor nog een jaar. 

Bij Groen Graag bieden we een divers assortiment aan inspirerende documentaires en praktische masterclasses. Deze behandelen verschillende onderwerpen, waaronder gedragsverandering, duurzame kaarsen, menuplanning en nog veel meer. Ons doel is om je alle tools te geven die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan en een groen, gezond huis te creëren.

Je kunt onze documentaires en masterclasses overal bekijken, zolang je maar een werkende internetverbinding en een webbrowser hebt. Momenteel hebben we nog geen app beschikbaar, maar je kunt gemakkelijk inloggen op ons ledenplatform en daar toegang krijgen tot al onze materialen.

Ja, het is mogelijk om je lidmaatschap van basis naar premium te upgraden. Als basislid betaal je €25 per jaar, terwijl een premium lidmaatschap €50 per jaar kost. Wanneer je als basislid wilt upgraden naar premium, hoef je niet opnieuw het volledige bedrag te betalen. Je betaalt dan alleen de aanvullende €25. Hierdoor maakt het geen verschil of je direct premium lid wordt of eerst basislid en later upgradet naar premium. Helaas kan dit nog niet automatisch geregeld worden, mocht je willen upgraden als basislid naar premiumlid, stuur dan een e-mail naar info@groengraag.nl.